Να διορθωσει λαθη επιχειρει ο Πανθρακικος κατα τη διακοπη του πρωταθληματος

Φιλικό το Σάββατο με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη

Να επωφεληθεί από τη διακοπή του πρωταθλήματος ώστε να διορθώσει λάθη και παραλείψεις θα επιχειρήσει ο Πανθρακικός. Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας έχει ήδη εντοπίσει τα λάθη που έγιναν με Αστέρα και Βέροια που στέρησαν από την ομάδα της πόλης μας τους 3 βαθμούς της νίκης και ήδη μαζί με τους παίκτες επιχειρεί να τα διορθώσει. Παράλληλα θα προσπαθήσει να ξαναφέρει το κλίμα ηρεμίας και να τονώσει την ψυχολογία των παικτών ώστε ο Πανθρακικός να «ευθυγραμμιστεί» με τον δρόμο των επιτυχών αποτελεσμάτων και να κάνει «σεφτέ» στο νέο πρωτάθλημα.
 
Προς αυτή την κατεύθυνση οι προπονήσεις του Πανθρακικού την Τετάρτη ήταν διπλές, πρωί και απόγευμα. Πιο συγκεκριμένα, η πρωινή προπόνηση ήταν επικεντρωμένη στη δουλειά στον τομέα της φυσικής κατάστασης και της δύναμης, υπό τις οδηγίες του γυμναστή της ομάδας, Σάκη Παντελίδη, ενώ το απόγευμα το πρόγραμμα άρχισε με ζέσταμα με ασκήσεις τεχνικής με τη χρήση μπάλας, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού δούλεψαν μαζί με το προπονητικό επιτελείο στα κομμάτια της αμυντικής και της επιθετικής τακτικής. Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε μόνο απογευματινή προπόνηση με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής.
 
Αναφορικά με τις απουσίες λόγω τραυματισμού, ο Μάνουελ Ρόκα είδε τους Μελίσση και Γαβριηλίδη να ανεβάζουν ρυθμούς, ενώ το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Ντιγκινί, Βάλτερ και Ηλιάδης, δεδομένων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζάνης υποβλήθηκε χθες σε δεύτερο κύκλο ιατρικών εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού που υπέστη στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου, με αντίπαλο τη Βέροια.
 
Τέλος για την καλύτερη προετοιμασία της η ομάδα της πόλης μας θα πραγματοποιήσει φιλικό παιχνίδι το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξανδρούπολης «Φώτης Κοσμάς» απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Η φιλική αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18:00 το απόγευμα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.