Μονο με διακρισεις, σε ομαδικες και σολο κατηγοριες, επεστρεψε απο το “Salonika Open” η “Let’s Dance”

Πρώτες και δεύτερες θέσεις για τις 55 αθλήτριες της Σχολής που κατέκτησαν στην κυριολεξία τη διοργάνωση

Σε «προσωπική» υπόθεση των μαθητριών της Σχολής Χορού “Let’s Dance” θα μπορούσε να πει κανείς ότι αναδείχθηκε ο φετινός Διεθνής Διαγωνισμός χορού “Salonika Open”, που έλαβε χώρα το διήμερο 20 με 21 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη.

Κι αυτό καθώς στις 13 ομαδικές συμμετοχές της- με 55 συνολικά χορεύτριες ηλικίας από έξι ετών και πάνω- στις 11 εξ αυτών οι χορεύτριές της κατάφεραν να ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, ενώ στις υπολειπόμενες δύο κατηγορίες κέρδισαν την δεύτερη θέση.

Όλα αυτά στην 13 συμμετοχή της Σχολής στην διοργάνωση η οποία ξεκίνησε το 2008 με την συμμετοχή χιλιάδων αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα μέλη της “Let’s Dance” συμμετείχαν σε κατηγορίες σύγχρονου/τζαζ/hip hop και high heels, ενώ οι διακρίσεις δεν σταμάτησαν στις ομαδικές συμμετοχές καθώς και στις σόλο εμφανίσεις οι αθλήτριές της διέπρεψαν. Η Ισιδώρα Γιαμούκη κατέκτησε την 1η θέση στη κατηγορία σύγχρονο juvenile 1, ενώ η Ιωάννα Κατραντζή την δεύτερη θέση στην ίδια κατηγορία. Η Μαρίνα Γιαπουτζίδου κατέλαβε την 3η θέση στο σύγχρονο juvenile 1, η Θωμαή Ασβεστά την 2η θέση στο  σύγχρονο juvenile 2 και τέλος η Ερσίντα Σάχο, την 1η θέση στο σύγχρονο ενηλίκων.

Η επιτυχία των αθλητριών οφείλεται και στις καθηγήτριές τους, όπως έσπευσε να υπογραμμίσει η κ.Βενετία Λασκαρίδη ιδιοκτήτρια της Σχολής και συγκεκριμένα τις κ.κ.Κωνσταντίνα Μαρκοπούλου και Μιχαέλα Ουρούδη, που όπως σημείωσε «τα κατάφεραν για ακόμα μια φορά περίφημα και απέδειξαν ότι έχουμε ταλαντούχα και υπέροχα νέα παιδιά στο πλευρό μας, και είμαστε τυχεροί γι’ αυτό», την συνεργάτιδά της Άρτεμις Γιαννακοπούλου και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του όλου εγχειρήματος, με ιδιαίτερη μνεία στους αθέατους πρωταγωνιστές κα υποστηριχτές, ήτοι τους γονείς των αθλητριών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.