Momentum συνεργασιας αναμεσα στον Πανθρακικο και την Arda Kardzhali

Ο αθλητισμός γεννάει φιλίες σε διεθνές επίπεδο

Το ποδόσφαιρο γεννά φιλίες και σχέσεις συνεργασίες που ξεπερνάνε τα σύνορα. Έτσι η 23η Δεκεμβρίου 2023 είναι μία σημαντική ημέρα για τον Πανθρακικό, καθώς επισημοποιήθηκε η σύναψη σχέσεων συνεργασίας μέσω της υπογραφής momentum συνεργασίας ανάμεσα στον Πανθρακικό και την Arda Kardzhali.

Το πρώτο βήμα αυτής της συνεργασίας ήταν η παρουσία της ακαδημίας της Βουλγαρικής ομάδας στο τουρνουά που διοργάνωσε η ομάδα της Κομοτηνής ενώ στη συνέχεια η αποστολή της Βουλγαρικής ομάδας ξεναγήθηκε στην πόλη μας, επισκέφτηκε το Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της πόλης μας, και οι διοικούντες της ομάδας δεσμεύθηκαν πως θα ανταποδώσουν της φιλοξενίας. Παρών στην ξενάγηση ήταν και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Πέτρος Ζωγράφου.

Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο πρόεδρος της Arda κ. Ramadan Durmushev, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για αυτήν την εξέλιξη ενώ παράλληλα τόνισε πως ο Πανθρακικός είναι ευλογημένος που διαθέτει τέτοιες εγκαταστάσεις. Μαζί με τους κ. Μπάμπη Σακάρη και Νίκο Παχούμη αλλά και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης κ. Μάνο Γαβριηλίδη μίλησαν για τον τρόπο ανάπτυξης των δύο ομάδων αλλά και του ποδοσφαίρου της περιοχής σε διαβαλκανικό επίπεδο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.