Μοιραστηκαν βαθμους και εντυπωσεις Δοξα Γρατινης και Νεου Σιδηροχωριου

Ισόπαλο το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Θράκης

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα σε Δόξα Γρατινής και Νέου Σιδηροχωρίου με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Η ομάδα του Κώστα Γεμενετζή μπήκε φουριόζα στο γήπεδο και προηγήθηκε μόλις στο 6΄ με τον Ξενάκη ενώ ο ίδιος παίχτης θα μπορούσε να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Σπύρου Κουτσογιάννη έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε στο 56΄ με τον Γιώτη ενώ στο 60΄ ο ίδιος παίχτης θα μπορούσε να κάνει την ολική ανατροπή αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο 65΄ και στο 67΄ ο Κεφαλούκος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τσομπανόπουλο ενώ στο 90΄ ο Γκέκας παραλίγο να γίνει ο ήρωας της αναμέτρησης αλλά ο πορτιέρε του Νέου Σιδηροχωρίου έδειξε για άλλη μία φορά την ποιότητα του.

Διαιτητής: Κακουλίδης, Βοηθοί: Καραγιάννης – Χαρίτσης

Δόξα Γρατινής (Γεμενετζής): Μπουτσακτσή, Κραβαρίτης, Γκέκας, Μέριτς, Κεχαγιάς, Κόνομι, Κεφαλούκος, Βαρδάς (75΄ Κατσίκης), Καρασιούνας (60΄ Λάκκας), Κατσαρός (60΄ Μουζακίδης), Ξενάκης

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (Κουτσογιάννης): Τσομπανόπουλος, Παπαδόπουλος, Σίνης, Τέλιος, Κούτος, Αμοιρόπουλος, Τρούπκος (80΄ Οικονομόπουλος), Οικονόμου, Κομισόπουλος (75΄ Θεοδωρίδης), Κρικέλας, Γιώτης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.