Μικροι τενιστες απο την Κομοτηνη και το Κιρτζαλι

Αντάμωσαν στο πανεπιστημιακό γυμναστήριο για ένα φιλικό αγώνα που ανέδειξε μόνο νικητές

Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας φιλικό τουρνουά αντισφαίρισης,  ανάμεσα στην Ακαδημία Τένις του Σ.Α.Ε.Φ.Α. Ροδόπης και του Tennis Club «Ορφέας» του Κίρτζαλι Βουλγαρίας.
 
Το τουρνουά αρχικά επρόκειτο να διεξαχθεί στα γήπεδα αντισφαίρισης του Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνης, αλλά λόγω καιρικών συνθηκών μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο (Μεταλλουργική) του Δ.Π.Θ.
 
Συμμετείχαν 20 αγόρια και κορίτσια από τον Σ.Α.Ε.Φ.Α. Ροδόπης ηλικίας 8 έως 11 ετών και 14 αγόρια και κορίτσια από το Κίρτζαλι Βουλγαρίας ηλικίας 7 έως 10 ετών.
 
Την συνάντηση τίμησε με την παρουσία της η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής,  κ Νατάσα Λιβεριάδου, η οποία χαιρέτησε την προσπάθεια του ευ αγωνίζεσθαι και στη συνέχεια καλωσόρισε τους Βούλγαρους γονείς, τον προπονητή και τους μικρούς αθλητές στην πόλη της Κομοτηνής. Το καλωσόρισμα στους φιλοξενούμενους απηύθυνε και η Πρόεδος του Σ.Α.Ε.Φ.Α. Ροδόπης κ. Κυριακή Συνοδινού καθώς και η Προπονήτρια της Ακαδημίας Τέννις του Σ.Α.Ε.Φ.Α. Ροδόπης κ. Αθανασία Κόψα.
 
Στο αγωνιστικό κομμάτι, πραγματοποιήθηκαν παιχνίδια tie break (στους 7 πόντους) σε κόκκινα γήπεδα και παιχνίδια στα 2 νικηφόρα games σε πορτοκαλί γήπεδα. Αγωνίστηκαν όλοι με όλους και στους αγωνιζόμενους απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια ενώ εκ μέρους των φιλοξενούμενων δωρίστηκε από μία «κονσέρβα» πορτοκαλί μπάλες σε κάθε παιδί της Ακαδημίας Τένις του Σ.Α.Ε.Φ.Α. Ροδόπης.
 
Οι παραπάνω αγώνες τελέστηκαν με επιτυχία και στο τέλος, εκ μέρους του Δημάρχου Κομοτηνής κ. Πετρίδη,  ο Σ.Α.Ε.Φ.Α. Ροδόπης απένειμε  αναμνηστική πλακέτα με τον «Θράκα Ιππέα» στον προπονητή του Tennis Club «Ορφέας» κ. Hristo Chobanov ως ένδειξη φιλίας και καλής συνεργασίας.
 
Ο Σύλλογος  Σ.Α.Ε.Φ.Α. Ροδόπης ευχαριστεί τους χορηγούς με την βοήθεια των οποίων συντελέστηκε το παραπάνω γεγονός για την ευγενική τους χορηγία.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τουρνουά και για τη διασφάλιση της υγείας των αγωνιζομένων, συμμετείχε εθελοντικά με τρία μέλη του, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κομοτηνής. Ο Σ.Α.Ε.Φ.Α. Ροδόπης  από την πλευρά του για να ευχαριστήσει τους Εθελοντές Σαμαρείτες για την παρουσία τους στο χώρο διεξαγωγής του τουρνουά, προσέφερε ιατρικό υλικό από το κατάστημα του κ. Τσαγιαννίδη κατόπιν ευγενικής χορηγίας του παραπάνω καταστήματος.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.