Μια ενδεκαδα Κομοτηναιοι στον Πανθρακικο

Υλοποιείται η «δέσμευση» του Μπαχαρίδη και των συνεργατών του για στήριξη του έμψυχου δυναμικού της περιοχής

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια έκανε το Σάββατο ο Πανθρακικός της αγωνιστικής περιόδου 2021/22 που έχει σαν στόχο την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες. Στην πρεμιέρα οι «Πράσινοι» του Νίκου Μπαχαρίδη επικράτησαν με 4-1 του ΠΑΟ Κοσμίου δείχνοντας πολύ καλό πρόσωπο.

Από το ξεκίνημα της περσινής σεζόν η φιλοσοφία ήταν μία: Στήριξη των παιδιών της περιοχής για να αποκτήσει η ομάδα έναν βασικό κορμό για χρόνια.

Έτσι λοιπόν στο παιχνίδι με το Κόσμιο ο Νίκος Μπαχαρίδης παρέταξε μία ομάδα με αποκλειστικά Κομοτηναίους ποδοσφαιριστές (μετά από τόσα χρόνια παρουσίας του στην πόλη και ο Χρήστος Βάσκος λογίζεται πλέον ως Κομοτηναίος) και μάλιστα με μικρό μέσο όρο ηλικίας χρησιμοποιώντας τους Τσώλα, Γκουτάκη και Σμάλη στο βασικό σχήμα, που συνδυάζουν την ενασχόληση τους με το ποδόσφαιρο με το σχολείο.

Ένας λόγος που ο Πανθρακικός στο παρελθόν έχασε τη σχέση του με τον κόσμο της ομάδας ήταν το γεγονός πως η ομάδα δεν είχε ντόπιους ποδοσφαιριστές. Φαίνεται πως πλέον έμαθε από τα λάθη του παρελθόντος και με «όπλο» την τεχνογνωσία ο Πανθρακικός είναι έτοιμος να φτάσει ξανά ψηλά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.