Μια αγωνιστικη γεματη ντερμπι!

Όλα τα «φώτα» σε Ίασμο και Κόσμιο

Με την 16η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Θράκης στην οποία ξεχωρίζουν φυσικά τα ντέρμπι σε Ίασμο και Κόσμιο που αναμένεται να δημιουργήσουν ανακατατάξεις στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
 
Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται ο ΠΑΟΚ Κοσμίου, ο οποίος μετά το διπλό στα Παγούρια με 0-2 έχει 38 βαθμούς. Σημερινός του αντίπαλος είναι η δεύτερη στη βαθμολογία Δόξα Γρατινής που προέρχεται από την εμφατική νίκη με 8-0 επί της Μεσσούνης. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλό «φεγγάρι» και αναμένεται ένα πολύ καλό παιχνίδι.
 
Συγκάτοικοι στην τρίτη θέση είναι ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου και ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων, με τις δύο ομάδες να αναμετρούνται σήμερα στον Ίασμο. Ο Μέγας την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε εύκολα από την Στρύμη με σκορ 1-6 ενώ ο Σπάρτακος κέρδισε δύσκολα με 1-0 την Ελπίδα Σαπών.
 
Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι θα διεξαχθεί και στο γήπεδο των Σαπών, με την τοπική Ελπίδα να υποδέχεται τον Ορφέα Ξυλαγανής που «κυνηγάει» μια θέση στην εξάδα. Ο Ορφέας το προηγούμενο Σάββατο επικράτησε με 2-0 του ΠΑΟΚ Κομοτηνής και σίγουρα θα ψάξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε μια αρκετά δύσκολη έδρα.
 
Στο γήπεδο της Μεσσούνης θα φιλοξενηθεί η Δόξα Σώστη, σ’ ένα παιχνίδι που θεωρητικά μοιάζει εύκολο, όμως ο ΑΟ θέλει να επιστρέψει μετά από καιρό στα θετικά αποτελέσματα. Η Δόξα προέρχεται από το διπλό με 1-2 στην έδρα του Πολυάνθου και μάλιστα με ανατροπή.
 
Τέλος η Αναγέννηση Παγουρίων υποδέχεται τον Ορφέα Στρύμης και ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής τον Κομψάτο Πολυάνθου. Και τα δύο παιχνίδια είναι εντελώς αμφίρροπα και προκαλούν ενδιαφέρον για τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:
 
Αναγέννηση Παγουρίων – Ορφέας Στρύμης
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων
ΠΑΟΚ Κοσμίου – Δόξα Γρατινής
Ελπίδα Σαπών – Ορφέας Ξυλαγανής
ΑΟ Μεσσούνης – Δόξα Σώστη
ΠΑΟΚ Κομοτηνής – Κομψάτος Πολυάνθου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.