Μεταγραφες και σχεδιασμος ενοψει καλοκαιριου για τον ΠΑΣ Πρωταθλητων Κομοτηνης

6 αθλητές προστέθηκαν στο δυναμικό του συλλόγου

Μπορεί η δράση να έχει σταματήσει από τα τέλη Οκτωβρίου στον αθλητισμό της Ροδόπης, ο σχεδιασμός όλων συνεχίζεται κανονικά παρότι όλοι κινούνται σε αχαρτογράφητα νερά και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποια θα είναι η ημέρα έναρξης των δραστηριοτήτων.

Παρόλα αυτά, ο ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής προετοιμάζεται δυναμικά ενόψει του καλοκαιριού με την ευχή όλα να κυλήσουν ομαλά και όλοι να επιστρέψουν στις συνήθειες τους. Για τον λόγο αυτόν εγκρίθηκαν από την Ομοσπονδία η μεταγραφή 6 αθλητών που θα έχουν την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν τον σύλλογο της πόλης μας στους αγώνες και επιπλέον να συνεχίσουν την ενασχόληση τους με την μεγάλη τους αγάπη, τον στίβο.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «Μετά την έγκριση των μεταγραφών από την ομοσπονδία να καλωσορίσουμε τους αθλητές:

Μητρομάρα Κωνσταντίνο, Σφακιανάκη Κωνσταντίνα, Κρεμμύδα Φιλίτσα, Παπαστρατή Σύλια, Σαπριτζιάν Βικέν και Σταυρόπουλο Κωνσταντίνο στην οικογένεια του συλλόγου μας κ να ευχηθούμε υγεία κ επιτυχίες».

Επιπλέον τυπώθηκαν οι νέες μάσκες με το έμβλημα του συλλόγου με την ευχή σε λίγο καιρό να μην χρειάζονται και όλοι να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.