Μεγας Αλεξανδρος Ιασμου: Νατοι οι Πρωταθλητες!

Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου πήρε μία ακόμα νίκη και σήκωσε το τρόπαιο στο Νέο Σιδηροχώρι

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκαν τα play off του τοπικού πρωταθλήματος, με τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου να επιβεβαιώνει την ανωτερότητά του και να στέφεται πρωταθλητής, μένοντας αήττητος στη διαδικασία!

Στο γήπεδο του  Νέου Σιδηροχωρίου, η ομάδα του Ιάσμου επικράτησε με 3-2 της Δόξας, σε μια αναμέτρηση με συναρπαστική εξέλιξη και δυνατές συγκινήσεις.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης παρέδωσε το κύπελλο του πρωταθλητή και τα μετάλλια στους παίκτες του Ιάσμου, που πανηγύρισαν με τη ψυχή τους αυτή την ιστορική διάκριση. Σε αυτή τη σημαντική στιγμή παρών ήταν και ο Δήμαρχος Ιάσμου κ. Τζανέρ Ιμάμ.

Η εξέλιξη του αγώνα

Ο Ιάσμος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 5ο λεπτό προηγήθηκε με τον Χουσιαδή (0-1), ενώ στο 25’ ο Χουσεΐν Χιλμί έκανε το 0-2, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη.

Η Δόξα όμως δεν τα παράτησε: στο 31’ ο Οδυσσέως μείωσε σε 1-2, ενώ στο 59’ ο Δρακούλης έφερε το ματς στα ίσα (2-2). Όλα έδειχναν ότι πάμε για ισοπαλία, όμως στο 86’ ο Τσερκέζ πέτυχε το καθοριστικό γκολ της νίκης (2-3), σφραγίζοντας τον τίτλο για την ομάδα του.

Διαιτησία

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παναγιωτίδης, με βοηθούς τους Διονίδη και Σιώνη.

Συνθέσεις ομάδων

ΔΟΞΑ: Καρτάλης, Χατζηπαπαθεοδωρίδης, Μπερμπετιδής, Πέτσος, Βιτώρος, Τραιτοράκης, Σωτηρακόγλου, Δρακούλης, Σουλτανίδης (85′ Ντίνου), Οδυσσέως (76′ Δεμερτζής), Κωνστανταράκης.

ΙΑΣΜΟΣ: Διαμαλής, Χουσιαδής (87′ Μπαϊράμ), Αλή, Σιδηρόπουλος, Κοντό, Μάνος, Μεχμέτ Νετζατή, Πέτροδημόπουλος, Αμέτ Ερκάν (87′ Ισμαήλ), Χουσεΐν Χολμή (85′ Ξένος), Τσερκέζ (65′ Αθανασάρος).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.