Μεγαλο διπλο για την Ελπιδα που λυγισε την αηττητη Δοξας Γρατινης

Δόξα Γρατινής-Ελπίδα Σαπών 0-2 (+Gallery)

 Το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής για την Α' κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης διεξήχθη το Σάββατο στο γήπεδο του Κάλχα ανάμεσα στην πρωτοπόρο Δόξα Γρατινής και την τέταρτη της βαθμολογίας Ελπίδα Σαπών.
Μέτρια ήταν η προσέλευση των οπαδών στο γήπεδο για την παρακολούθηση της αναμέτρησης παρά την κρισιμότητα της.
 
Σε μια αναμέτρηση που σημαδεύτηκε από τις πολλές κίτρινες κάρτες, τις συνεχείς εντάσεις ανάμεσα στους παίχτες αλλά και τις τρεις κόκκινες που έδειξε ο κ. Δρακίδης οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν σε μια πολύ σημαντική νίκη με 0-2.
Αυτή ήταν η πρώτη ήττα και η πρώτη απώλεια βαθμών για τους γηπεδούχους που βρέθηκαν μακριά από τον καλό τους εαυτό καθώς ήταν πολύ κακοί δημιουργικά μη έχοντας ξεκάθαρο πλάνο ανάπτυξης.
Από την άλλη η Ελπίδα Σαπών δείχνει ότι παρά τα προβλήματα τραυματισμών που έχει να αντιμετωπίσει δεν προτίθεται να εγκαταλείψει το κυνήγι της κορυφής.
 Οι φιλοξενούμενοι πρέπει να τονίσουμε ότι είχε σε εξαιρετική μέρα τους Νεαζή Αλή και Ποιμενίδη.
 
 Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έμοιαζαν ανίκανες να απειλήσουν σε κανονική ροή αγώνα και οι μόνες ευκαιρίες ήρθαν από στημένες φάσεις.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία πριν το γκολ άνηκε στη Δόξα όταν στο 33' μετά από φάουλ του Κακουλίδη η μπάλα έφτασε στον Σεφκέτ ο οποίος ευρισκόμενος στο δεύτερο δοκάρι δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ προ κενής εστίας.
Στο 37' η Ελπίδα κατάφερε να ανοίξει το σκορ με πολύ ωραίο πλασέ με το αριστερό του Βαγγέλη Καραθανάση, με την μπάλα να καταλήγει στην γωνία του Μπουτσαχτσή.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο οι εντάσεις ανέβηκαν και ήδη από το 49' η αποβολή του Μπαμπούρη άφησε τους φιλοξενούμενους με παίκτη λιγότερο.
Η ομάδα από τις Σάπες δεν πτοήθηκε καθόλου από αυτή την εξέλιξη και σε μια ανύποπτη φάση στο 57' έκανε το 0-2 όταν σε σουτ του Κασιώτη η μπάλα κόντραρε στον Πάλι και κατέληξε στα δίχτυα του Μπουτσαχτσή.
Στη συνέχεια η Δόξα έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον Κυριακόπουλο που στο τετ α τετ πλάσαρε σημαδεύοντας το δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο 67' η αριθμητική ανισορροπία επανήλθε όταν ο Αντωνιάδης δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Ωστόσο αυτό κράτησε λίγο καθώς στο 81' ο Ρούφος της Ελπίδας αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αυτός αφήνοντας την ομάδα του με 9 παίχτες.

Το ρολόι της αναμέτρησης:
9' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νεαζή έδιωξε με γροθιές ο Μπουτσαχτσή.
19' Κομπίνα στο φάουλ με τον Κυριακόπουλο να σουτάρει και τον Ποιμενίδη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
33' Εκτέλεση φάουλ του Κακουλίδη με την μπάλα να περνάει από όλους αλλά ο Σεφκέτ στο δεύτερο δοκάρι δεν μπόρεσε να σκοράρει.
37' ΓΚΟΛ  Πολύ ωραίο πλασέ του Βαγγέλη Καραθανάση με το αριστερό μέσα από την περιοχή με την μπάλα να πηγαίνει στη γωνία του Μπουτσαχτσή που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.
49' Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μπαμπούρη με δέκα συνεχίζει η Ελπίδα.
57' ΓΚΟΛ Χλιαρό σουτ του Κασιώτη με την μπάλα να κοντράρει στον Πάλι και να αιφνιδιάζει τον Μπουτσαχτσή ο οποίος δέχτηκε ένα φτηνό γκολ με την μπάλα να περνάει αργά την γραμμή του τέρματος.
62' Εκτέλεση φάουλ του Τάτσιου με τον Ποιμενίδη να διώχνει ακόμα μια φορά εντυπωσιακά πάνω στη γραμμή.
64' Ανεπανάληπτη ευκαιρία για τον Κυριακόπουλο ο οποίος στο τετ α τετ σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι.
67' Κόκκινη και για την Γρατινή με τον Αντωνιάδη να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη.
81' Ακόμα μια κόκκινη αυτή τη φορά για το Ρούφο των φιλοξενούμενων.
85' Σουτ του Κυριακόπουλου με τη μπάλα να παίρνει λίγο δίπλα από το δοκάρι.
88΄Πολύ καλή κεφαλιά του Καμζέλα λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ποιμενίδη

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Δόξα Γρατινής:(Μπόζης): Μπουτσαχτσή, Μαγκούτας, Τάτσιος, Μουζασβίλι, Καμζέλας, Κακουλίδης, Πασχάλης, Κυριακόπουλος, Σεφκέτ(40' Δαλή), Αντωνιάδης, Μπόζης

Ελπίς Σαπών:(Χαριτόπουλος): Ποιμενίδης, Σωμαράκης, Πασσάς, Ρούφος, Καραθανάσης Αθ., Κασιώτης, Νεαζή(88' Φιλιππόπουλος), Καροτενούτο, Πάλι(77' Κουδούνης), Καραθανάσης Ευ.(90' Βαϊόπουλος), Μπαμπούρης 

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα απο το παιχνίδι
κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.