Με το βλεμμα στο Αβατο η Ελπιδα Σαπων

Στόχος η νίκη που θα δώσει στην ομάδα των Σαπών ώθηση παραμονής στη Γ΄ Εθνική

Η Ελπίδα Σαπών την Κυριακή έκανε μία σπουδαία νίκη στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην Γ΄ Εθνική απέναντι σε μία ομάδα με ίδιους στόχους, όπως η Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου, ωστόσο οι πανηγυρισμοί τελείωσαν το βράδυ της Κυριακής και από την Δευτέρα ξεκίνησε η σκληρή δουλειά.

Ο Βασίλης Χαριτόπουλος και οι συνεργάτες του γνωρίζουν καλά πως δεν υπάρχει χρόνος για εφησυχασμό και πρέπει να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουν όλοι μαζί στις Σάπες. Πλέον όλοι στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της Κυριακής στην Ξάνθη απέναντι στον Άρη Αβάτου, που έχει τους ίδιους στόχους με την ομάδα της Ροδόπης.

Το Άβατο προέρχεται από ήττα στο τοπικό ντέρμπι με τον Ορφέα Ξάνθης και ψάχνει μία νέα αρχή. Η πρώτη σέντρα της αναμέτρησης θα γίνει την Κυριακή στις 16:30 με την Ελπίδα να ψάχνει τη νίκη που θα της δώσει ώθηση για την παραμονή. Στην προσπάθεια αυτή θα βοηθήσει και ο νεαρός αμυντικός Αδαμάντιος Καλογρανάς, ο οποίος παραχωρήθηκε με μορφή δανεισμού από την ομάδα του Πανθρακικού.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.