Με το δεξι το ξεκινημα Μποζη στον παγκο του Σπαρτακου

A.O. Νέας Καλλίστης-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 0-2

Πετυχημένο ήταν το ξεκίνημα του Τάσου Μπόζη στον πάγκο του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων καθώς επικράτησε εκτός έδρας της Νέας Καλλίστης με σκορ 0-2.
Οι νέες εμφανίσεις των γηπεδούχων δεν αποδείχθηκαν γούρικες, αφού η Νέα Καλλίστη παρέμεινε η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα της Α1 ερασιτεχνικής.
Το παιχνίδι, αν εξαίρουμε κάποιες καλές στιγμές  από το πρώτο ημίχρονο,  δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς σε γενικές γραμμές ήταν νευρικό με αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα. 

Το φιλμ του αγώνα

Το παιχνίδι ξεκίνησε ζεστά και από τις δύο ομάδες καθώς στα 10 πρώτα λεπτά χάθηκαν τρείς καλές ευκαιρίες.  Στο 4΄ο Νταναδάς  εκτέλεσε αριστοτεχνικά κόρνερ από δεξιά με τον τερματοφύλακα Καρατζά να διώχνει την μπάλα που πήρε τροχιά προς τα δίχτυα. Ο Σπάρτακος απάντησε 2 λεπτά αργότερα,  όταν ο Κωστελέτος από δεξιά έκανε  ωραία προσπάθεια πάσαρε στον Παρασκευόπουλο που με προβολή  έκανε  το σουτ το οποίο πέρασε λίγο άουτ.  Στο 9΄ θα χαθεί  μια ευκαιρία για τους γηπεδούχους από αυτές που δεν χάνονται. Από δεξιά ο Κοτρουλός έκανε τη σέντρα ο Νταναδάς μόνος απέναντί στην εστία έπιασε  με τη μια το σουτ με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.  
 
Το σκορ θα ανοίξει για τους φιλοξενούμενους  στο 13ο λεπτό όταν λίγο πάνω από την μεγάλη περιοχή του ο Κόγιος με βαθιά σέντρα βρήκε τον Νάτσιο από τα αριστερά, αυτός προχώρησε και με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το  0-1 για την ομάδα του. Ένα γκολ που ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες παιχτών και ανθρώπων της Νέας Καλλίστης διότι  δεν τηρήθηκε το fair play όπως ισχυρίστηκαν.  Η φάση που ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες έχει ως εξής: Πριν κάνει την σέντρα ο Κόγιος προηγήθηκε φάουλ του Μιχαηλίδη (Καλλίστη) στον Τεκελή (Σπάρτακος) με τον διαιτητή Κουμπαράκη να αφήνει σωστά το πλεονέκτημα. Ωστόσο ο παίχτης του Σπάρτακου  παρέμεινε κάτω στο έδαφος χωρίς οι συμπαίχτες του να βγάλουν την μπάλα έξω για να του παραστούν, εάν χρειαζόταν, οι πρώτες βοήθειες. Στην συνέχεια της φάσης μπήκε το γκολ για τον Σπάρτακο.
 
Η ομάδα των Αγίων Θεοδώρων  στο 18΄ θα κερδίσει πέναλτι, όταν ο Μαγκούτας από αριστερά θα σεντράρει προς τον Νάντσο αυτός τσίμπησε την μπάλα αλλά στην έξοδό του ο τερματοφύλακας  Ραμφόπουλος θα τον ανατρέψει με τον διαιτητή κ. Κουμπαράκη να δείχνει την εσχάτη των ποινών. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Παρασκευόπουλος κάνοντας το 0-2 για την ομάδα του. Μια καλή ευκαιρία για την Νέα Καλλίστη χάθηκε στο 32 ΄, όταν  από δεξιά ο Παπασάββας σέντραρε στον Μιχαηλίδη ο οποίος κατέβασε ωραία την μπάλα αλλά το σουτ του έφυγε άουτ.  Στο 39’ για τον Σπάρτακο ο Κωστελέτος είδε εκτός του τερματοφύλακα Ραμφόπουλο και  σχεδόν  από το κέντρο προσπάθησε να τον κρεμάσει αλλά ο  γκολκίπερ της Καλλίστης έδιωξε σε κόρνερ. Στο 44΄για τους  γηπεδούχους ο Καμμάς από δεξιά έκανε ωραία προσπάθεια, σέντραρε βρίσκοντας μόνο τον Μιχαηλίδη στην μικρή περιοχή του Σπάρτακου αλλά η κεφαλιά του έφυγε άουτ.   Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου.
 
Στο δεύτερο  ημίχρονο  ο ρυθμός και η ποιότητα του παιχνιδιού έπεσαν αισθητά και σημειώθηκαν ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Η πρώτη σημαντική στιγμή για το δεύτερο μέρος σημειώνεται στο 72΄για την ομάδα των Αγίων Θεοδώρων  όταν ο  Γκούντας  από τα δεξιά  μετά από  ωραία προσπάθεια πάσαρε  στον Μαγκούτα που έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα Ραμφόπουλο να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 75΄και πάλι  Σπάρτακος  φλέρταρε με το 0-3 , όταν ο Λουκίσας πάσαρε ωραία στον Γκουντα, αυτός πλάσαρε τον Ραμφόπουλο αλλά ο τερματοφύλακας της Καλλίστης απέκρουσε την μπάλα. Στο 89΄η γηπεδούχοι  θα κερδίσουν  πέναλτι  όταν ο Κόγιος ανάτρεψε  μέσα στην μεγάλη περιοχή τον   Τσατσαρίδη με τον κ. Κουμπαράκη να καταλογίζει σωστά την παράβαση. Την εκτέλεση ανέλαβε  ο Νταναδάς με τον τερματοφύλακα του Σπάρτακου Βασίλη  Καρατζά να αποκρούει την μπάλα. Τελικό αποτέλεσμα 0-2 και δίκαιη νίκη για τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων που έφτασε τους 7 βαθμούς στο πρωτάθλημα σε αντίθεση με την Νέα Καλλίστη  που δεν έχει ακόμα βαθμό. 

Οι συνθέσεις των 2 ομάδων

Α.Ο. Νέα Καλλίστης (Ταουκίδης): Ραμφόπουλος, Μιχαηλίδης, Κώστογλου, Παπασάββας, Θανόπουλος, Τσατσαρίδης, Καμμάς, Ζαλούδης, Κουτρυλός, Νταναδάς, Μιχαηλίδης (55΄Νταγνταλιανίδης)
 
Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων (Mπόζης): Καρατζάς, Μαγκούτας, Κωστελέτος, Κόγιος, Λεβεμτέλης, Σεφέρης, Γαλεάδης (46΄Χατζάκης), Τεκελής (46΄Χαρταλάκης), Νάντσος (57΄Γκούντας), Παρασκευόπουλος, Λουκίσας

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.