Με το αριστερο στο δευτερο γυρο η Ροδοπη 87

Μαγική εικόνα το εις βάρος της 6-1

Σε έναν αγωνιστικό χώρο ακατάλληλο για ποδόσφαιρο τα κορίτσια της Ροδόπης 87 ξεκίνησαν με βαριά ήττα  με 6-1 στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου από τον Κιλκισιακό. Ελαφρυντικό για την ομάδα της Κομοτηνής οι καθοριστικές όπως τελικά αποδείχθηκαν απουσίες των Μπάμπαλη, Κατσιγιάννη και Πατεράκη ενώ όλοι στη Ροδόπη 87 έχουν έντονα παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις στο πρώτο ημίχρονο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη Ροδόπη 87 καθώς προηγήθηκε με σουτ της Ηλιάδη μόλις στο 3΄. Στο 7΄ δεν καταλογίστηκε παράβαση σε σπώξιμο της Ραϊνάκη εντός περιοχής και στο 15΄ ήρθε η ισοφάριση με ψιλοκρεμαστό σουτ της Μουρατίδου.

Στο 21΄ η Αδαμίδου έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της ενώ στο 28΄ η Δήμου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας της κάνοντας το 3-1. Στο 32′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια και ψηλοκρεμαστά η Αδαμίδου ανέβασε το σκορ στο 4-1 για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 57΄ η Τσουκαλά και την Κώττη να διαμορφώνει το τελικό 6-1 στο 73΄.

Διαιτητής : Λάμπρου, βοηθοί : Αθανασιάδου – Καλλίδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

Κιλκισιακός (Δουβαρατζης): Κωνσταντινίδου, Δάδιου, Αβραμίδου, Τζιτζίδου, Μουρατίδη Ελ., Αναστασιάδου, Βασιλειάδου (84′ Χατζηγεωργίου), Πολατιδου, Τσουκαλά (72′ Παρασκευοπούλου), Κωττη, Κεχαγιά.

Ροδόπη 87 (Περιβολοπούλου): Κοκκίνη, Σακκά, Μπίτσεβα (69′ Γοντζίδου), Ηλιάδη, Δήμου (67′ Παπαϊωάννου), Ραινάκη, Γονατά, Γιαμπούρη (67′ Ραχμανίδου), Γαρυφαλλίδου (81′ Δαληδάνου),  Γιαννακοπούλου (59′ Γεωργοπούλου), Καλαμπούκα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.