Με το αριστερο η πρεμιερα του Πανθρακικου στο νεο πρωταθλημα

Πανθρακικός – Αστέρας Τρίπολης 0-2

Με φόρα από την περσινή σαιζόν ο Αστέρας Τρίπολης δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Πανθρακικό και έφυγε με το υπέρ του 0-2 από το γήπεδο της Κομοτηνής για την πρώτη αγωνιστική της Super league.Τα γκολ σημείωσαν οι 2 μεταγραφές του Αστέρα, Μπερτόλιο στο 25’ και Γιάννου στο 63ο λεπτό. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι φιλοξενούμενοι, καθώς ο Μπερτόλιο αποβλήθηκε (με δύο κίτρινες σε λίγα δευτερόλεπτα) στο 77ο λεπτό. 

Η εικόνα του αγώνα

Η αναμέτρηση, κακά τα ψέματα, δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, κακό θέαμα και λιγοστές πραγματικά φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Αστέρας φάνηκε ότι ήταν ένα επίπεδο πιο πάνω, με τον Πανθρακικό να μην απειλεί σχεδόν καθόλου την αντίπαλη εστία και να πατά ελάχιστα την αντίπαλη περιοχή.
 
Από την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, μπορούσε να καταλάβει κάποιος πως όποια ομάδα κατάφερνε να προηγηθεί θα έπαιρνε και τον αγώνα, τελικά οι Αρκάδες βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στα μέσα του ημιχρόνου όταν ο Μπερτόλιο εκμεταλλεύτηκε την ωραία σέντρα του Λανθαρότε, την κακή έξοδο του Αθανασιάδη και το… σκριν του Γιάννου στον αντίπαλο τερματοφύλακα, με τους γηπεδούχους να κάνουν παράπονα για φάουλ. Εκεί ουσιαστικά ο Αστέρας έβαλε γερές βάσεις για τη νίκη.
 
Έκτοτε οι φάσεις ήταν λίγες μπροστά από τις δύο εστίες και ο Πανθρακικός δυσκολευόταν πολύ στην δημιουργία φάσεων. Η νίκη κλείδωσε για τον Αστέρα στο 63’ όταν ο Γιάννου με διπλή προσπάθεια κατάφερε να κερδίσει τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού.
 
Στο τελευταίο τέταρτο ο Πανθρακικός και μετά την αποβολή του Μπερτόλιο προσπάθησε να πιέσει για να ξαναμπεί στον αγώνα αλλά ήταν πια αργά. Μοναδική καλή ευκαιρία για τον Πανθρακικό αυτή με τον Τζάνη στο 85ο λεπτό. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Πανθρακικός (Ρόκα): Αθανασιάδης, Παπαγιωργίου (70’ Σέτι), Παπαχρήστος (56 ‘Χασομέρης), Ποτουρίδης, Σερφά, Μελίσσης, Μεχία, Ροζέριο(83’ Νικόλτσης), Χαβίτο, Τζάνης, Ιγκόρ
 
Στον πάγκο έμειναν οι: Πασχαλάκης, Χρήστου, Μπουγαΐδης, Ηλιάδης
 
Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοσίσκι, Ζησόπουλος, Αλόκο, Γκοίαν, Γιαννούλης, Χαμντάνι, Ιγκλέσιας (87’ Εντερσον), Μπερτόλιο, Μάσα(74’ Δημούτος), Λανθαρότε(65’Φούντας), Γιάννου.
 
Στον πάγκο έμειναν οι: Θεοδωρόπουλος, Σκούρτης, Παντελιάδης, Ντουντού
 
Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος, Βοηθοί: Λάζαρος Δημητριάδης, Αλέξανδρος Γρέβενης, Τέταρτος: Γεώργιος Κύζας 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.