Με την Τσουκαλα του ΠΑΣ Πρωταθλητων Κομοτηνης στο Μοναχο η Εθνικη Στιβου

Μία νέα πρόκληση για την αθλήτρια του συλλόγου της Κομοτηνής

Για τον τελευταίο χορό της φετινής χρονιάς στον ανοιχτό στίβο ετοιμάζεται η Δήμητρα Τσουκαλά και μαζί της και ο ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής! Η νεαρή σπρίντερ θα είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου που θα λάβει χώρα στο Μόναχο της Γερμανίας στις 15-21 Αυγούστου!

«Μια ακόμη επιβράβευση για την πρωταθλήτρια μας, ύστερα από το ασημένιο μετάλλιο στους Βαλκανικούς Σκυταλοδρομιών (Ερζερούμ, Τουρκία), το χρυσό στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα (Κραϊόβα, Ρουμανία), την 3η θέση στα 100μ. και τη 2η στα 200μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών», σχολιάζει ο ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής εκφράζοντας παράλληλα τις ευχές του σε όλη την εθνική ομάδα!

Η Τσουκαλά αν και συνέβαλε στην πρόκριση της Εθνικής 4×100 μέτρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, κινδύνευε να μείνει εκτός αποστολής καθώς στην ομάδα θα προστεθούν αθλήτριες με διακρίσεις που δεν έλαβαν μέρος στην σκυτάλη. Μετά όμως από έναν αγώνα πρόκρισης που διοργανώθηκε στον Αγιο Κοσμά, ο ομοσπονδιακός προπονητής Χρήστος Μελέτογλου αποφάσισε να πάρει όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές στην σκυτάλη. Κάπως έτσι προστέθηκε το όνομα της Τσουκαλά στην τελική λίστα που ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας ο ΣΕΓΑΣ και θα μας εκπροσωπήσει από την άλλη εβδομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.