Με σβηστες τις μηχανες πηρε το τριποντο ο Πανθρακικος

Ο Πανθρακικός κατέκτησε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα

Με φόντο τη χιονισμένη οροσειρά της Ροδόπης, ο Πανθρακικός χωρίς να «πατήσει» γκάζι, επικράτησε της μαχητικής Αναγέννησης Παγουρίων με 3-1 κατακτώντας τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Παρά την πολύ καλή εμφάνιση και τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε η Αναγέννηση Παγουρίων τελικά ηττήθηκε από τον ανώτερο Πανθρακικό με 1-3.

Στο 22′  ο Βάσκος με πλασέ πέτυχε το 0-1, σημειώνοντας το 14ο φετινό του τέρμα ενώ στο 39′ ο Φουρλατάρας σημείωσε το 0-2 με βολέ, βρίσκοντας το δρόμο προς τα δίχτυα για 8η φορά φέτος. Το 0-3 έκανε στο 63′ ο Καλογρανάς με σουτ  ενώ το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Σωκράτους με κεφαλιά.

Διατητής : Κακουλίδης , Βοηθοί: Χαρίτσης, Κελεσίδης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΓΟΥΡΙΩΝ : Πεγγειώτης, Χαντζόγλου, Παππάς, Μιχαλάκης (84΄ Μάστορας), Τασσίδης, Μελάνι, Λιώπας, Σωκράτους, Νικολόπουλος (71΄Κώστα), Στεργιάδης, Ανδρεάδης (84΄ Νεστορίδης)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Σοφούλης, Τσώλας, Γκουτάκης, Σιδηρόπουλος (71΄ Τσιτλαχίδης), Λειβαδιώτης, Σμάλης, Φουρλατάρας (46΄ Σπηλιωτόπουλος), Καλογρανάς, Αμέτ Ερκάν (76΄ Μαγκαφίνης), Αντωνιάδης (76΄ Μπεναβέλης), Βάσκος (46΄ Δραγανίδης)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.