Με μεταλλια και αισιοδοξια για το μελλον επεστρεψαν απο τον «Αθλο Μπελες 2015» οι μικροι ποδηλατες του «Θρακα Ιππεα»

Το καλύτερο αγωνιστικό κλείσιμο για την χρόνια των ακαδημιών του πέτυχε με την συμμετοχή του στο Άθλος Μπέλες 2015 στις κατηγορίες των Παίδων ,Εφήβων, Νεανίδων και Παμπαίδων και μίνι, που διεξήχθη στις Σέρρες, ο Ποδηλατικός Σύλλογος «Θράκας Ιππέας».
 
Μέρος των ακαδημιών του συλλόγου αγωνίστηκε στον τελευταίο αγώνα για φέτος αγώνα και με τις επιδόσεις αλλά και την αγωνιστικότητα τους γέμισαν αισιοδοξία τόσο τους ίδιους όσο και τον συνοδό προπονητή τους Σάκη Καβουρτζικλή, για τα όσα θα επακολουθήσουν.

Συγκεκριμένα οι Χρήτος Βαλασίδης και Ιωάννης Σαρχοσάκης τερμάτισαν 3ος και 4ος αντίστοιχα στην κατηγορία των Παίδων και ο Γαβριήλ Δημουλάς 3ος στην κατηγορία των Παμπαίδων. Η σειρά μεταλλίων για την ομάδα του «Θράκα Ιππέα» ολοκληρώθηκε εκεί ωστόσο πολύ καλές παρουσίες πραγματοποίησαν τόσο ο Νικόλαος Φραντζής, ο οποίος για μία λάθος στροφή πριν τον τερματισμό ακυρώθηκε στην κούρσα των μίνι μικρών όσο και ο Αλέξανδρος Θωμαΐδης που αγωνίστηκε στην κατηγορία open κάτω των 18 άνευ ανταγωνισμού και έδειξε ότι στο μέλλον στις αγωνιστικές κατηγορίες έχει να προσφέρει πολλά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.