Με μεγαλη επιτυχια ολοκληρωθηκε το 5ο Maistros RUN

Συμμετείχαν 200 δρομείς από όλη την Β. Ελλάδα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η αθλητική διοργάνωση 5o Maistros RUN στον Χώρο Αναψυχής & Άθλησης, Πλατανότοπο Μαΐστρου, το προηγούμενο Σάββατο.

Τον αγώνα διοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαΐστρου και ο Δρομέας Θράκης, με την υποστήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Μετά από μακρά περίοδο μη τελέσεων αγώνων δρόμου, ο αγώνας αυτός, πρώτος μετά την 3η καραντίνα στη Θράκη, αποτέλεσε το ραντεβού για 200 περίπου δρομείς από ολόκληρη την Β. Ελλάδα, οι οποίοι και απόλαυσαν την μοναδική τοποθεσία, αλλά και τον αγώνα.

Οι δύο κούρσες 5 και 10 χλμ διεξήχθησαν με τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και της ΓΓΑ.

Τον αγώνα υποστήριξαν ο σύνδεσμος κριτών Θράκης και Βετεράνων στίβου Αλεξ/πολης,  ενώ το ΕΚΑΒ, το ΜΟΤΟ CLUB Αλεξ/πολης και το περιφ.τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Κομοτηνής, έδωσαν το απαραίτητο αίσθημα ασφάλειας στον αγώνα.

Οι εθελοντές του πολιτιστικού συλλόγου ήταν εκεί να βοηθήσουν, ενώ την υποστήριξη τους στον αγώνα έδωσαν οι δρομικές ομάδες: Σύλλογος Δρομέων Ορεστιάδος, OSB Endurance Team από Δράμα, Mission Impossible Team από Καβάλα και Running Team Stihl Ορεστιάδος.

Μέγας χορηγός του αγώνα η εταιρεία LASERDERM, ενώ μεγάλη ήταν η ενίσχυση από τους: Σχολή οδηγών Γεωργακέλλος, την ποτοποιία Κάβειρος, το καφέ Κυβερνείο, την εταιρεία Μαλαμίδης, το ξεκοδοχείο Thirtyone Doors.

Όλοι οι τερματίσαντες βραβεύθηκαν με μετάλλιο και ένα φουλάρι, ενώ ο πρώτος νικητής κάθε ηλικιακής κατηγορίας με κύπελλο και οι τρεις πρώτοι με ένα μπουκάλι κρασί.

Οι δρομείς έδωσαν αναχωρώντας μια υπόσχεση: να βρεθούν και το 2022 στον πλατανότοπο Μαΐστρου, στο 6ο RUN.

Τον αγώνα επιμελήθηκαν τα ΔΙΚΤΥΟ ΟΡΦΕΑΣ και η ΝΝ διαφημιστική.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.