Με κεκτημενη ταχυτητα για την επιστροφη στην Super League η Ξανθη

Στόχος να υπερασπιστεί το 2-1 του πρώτου παιχνιδιού και να «σφραφίσει» την επιστροφή στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου

Ραντεβού με την ιστορία έχει το απόγευμα της Κυριακής ο ΑΟ Ξάνθης, καθώς αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό στη ρεβάνς του 2-1 της πρώτης αναμέτρησης στα Πηγάδια με φόντο την επιστροφή στην Super League.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έδειξε ποιότητα και ψυχικά αποθέματα στο πρώτο παιχνίδι και θέλει να «σφραγίσει» την επιστροφή στην Α΄ Εθνική, όπου βρισκόταν για 3 δεκαετίες πριν τον περσινό αμφιλεγόμενο υποβιβασμό στην 2η κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όλοι στην Ξάνθη γνωρίζουν το βάρος της φανέλας που εκπροσωπούν ενώ στα μέσα της εβδομάδας αναπτύχθηκε η φημολογία για την έλευση του «ισχυρού» άνδρας της Ξάνθης κ. Μπιλ Πάπας με στόχο να συνοδεύσει την αποστολή στο παιχνίδι της Κυριακής.  Αγώνα δρόμου για να προλάβει την σπουδαία αυτή αναμέτρηση κάνει ο Τάτος, ο οποίος με την παρουσία του δίνει τρομερή ποιότητα στους «Ερυθρόλευκους».

Ο Αγγελος Ευαγγέλου της ΕΠΣ Αθηνών ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ να διευθύνει τον δεύτερο αγώνα μπαράζ ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Ξάνθη.

Θα έχει ως βοηθούς τον Ιορδάνη Απτσόγλου της ΕΠΣ Αθηνών και τον συνυνόματό του Ιορδάνη Δημητριάδη της ΕΠΣ Καστοριάς. Τέταρτος ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος της ΕΠΣ Αρκαδίας.

Ο Εμμανουήλ Σκουλάς από την ΕΠΣ Θεσσαλιας ορίστηκε στο VAR και ο Δημήτρης Σαμοΐλης της ΕΠΣ Αθηνών βοηθός VAR. Τέλος, παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα θα είναι ο Χαράλαμπος Καρατζάς από την Εύβοια.

Η πρώτη σέντρα της αναμέτρησης θα γίνει την Κυριακή στις 19.30 με την αναμέτρηση να καλύπτεται τηλεοπτικά από τα κανάλια Novasports.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.