Με ισοπαλια και τη δευτερη θεση εκλεισε τις υποχρεωσεις της η Ελπιδα Σαπων

Ελπίδα Σαπών-Δόξα Γρατινής 1-1 (+Gallery)

Το Σάββατο 26/5 η Ελπίδα Σαπών υποδέχθηκε την Δόξα Γρατινής για την τελευταία αγωνιστική των play-off της Α' ΕΠΣ Θράκης.
Όλοι οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο στάδιο των Σαπών αλλά και οι ποδοσφαιριστές της Ελπίδας είχαν το νου τους παράλληλα στο έτερο ματς της αγωνιστικής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ Κοσμίου και Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου καθώς η γηπεδούχος ομάδα ήθελε συνδυασμό αποτελεσμάτων ώστε να βρεθεί στην πρώτη θέση.

Οι παίκτες του κ. Χαριτόπουλου μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έχασαν τεράστια ευκαιρία όταν σε σουτ του Λιάρου στο 2' η μπάλα πέρασε οριακά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Η Ελπίδα είχε ακόμα δύο μεγάλες ευκαίρίες στο πρώτο ημίχρονο στο 26' όταν σε σουτ του Καροτενούτο ο Μπουτσαχτσή έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ αλλά και στη συνέχεια της φάσης όταν μετά από κεφαλιά του Ρούφου ο Πάλι τσίμπησε τη μπάλα με τους παίκτες της Δόξας να διώχνουν πάνω στην γραμμή.

Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν διάθεση να παρατήσουν το παιχνίδι και έπιασαν τους παίχτες της Ελπίδας στον ύπνο όταν στο 47' ο Κυριακόπουλος πάτησε περιοχή δημιούργησε έξυπνα χώρο και με ένα δυνατό συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Ποιμενίδη.
Η γηπεδούχος ομάδα καιγόταν για τη νίκη και έκανε το σχήμα της πιο επιθετικό με την είσοδο των Νεαζή και Καραθανάση.
Στο 62' ο Καραθανάσης κέρδισε πέναλτι και ανέλαβε και την εκτέλεση του ωστόσο ο Μπουτσαχτσή ήταν πάλι εκεί και κράτησε το 0-1.Το γκολ της ισοφάρισης τελικά ήρθε στο 73' με τον Πασσά.
Ωστόσο η Ελπίδα δεν μπόρεσε να κάνει την ολική ανατροπή η οποία δεδομένου του αποτελέσματος του άλλου αγώνα δεν θα ήταν αρκετή να την οδηγήσει στην άνοδο στη Γ΄εθνική.
Επομένως τερμάτισε τη σεζόν στη δεύτερη θέση και με οδηγό την πολύ καλή πορεία στα play-off κοιτάζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ελπίδα Σαπών:(Χαριτόπουλος) Ποιμενίδης, Σωμαράκης, Εμμανουήλ, Πασσάς, Ρούφος, Καραθανάσης, Λιάρος, Καροτενούτο, Πάλι, Ερκάν, Μπαμπούρης

Δόξα Γρατινής:(Δίγκας) Μπουτσαχτσή, Μαγκούτας, Λεγάτος, Μουζασβίλι, Ζουμπιάδης, Καμζέλας, Πασχάλης, Παπαχρόνης, Μπόζης, Κυριακόπουλος, Σεφκέτ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.