Με επιτυχια ολοκληρωθηκε το 3on3 του ΓΑΣ (+Gallery)

Το διήμερο Σάββατο και Κυριακή 6 και 7 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το τουρνουά 3on3 που διοργάνωσε ο ΓΑΣ Κομοτηνή, με τη συμμετοχή περίπου 30 ομάδων, ανδρικών, παιδικών/εφηβικών και γυναικείων.
 
Το τουρνουά διεξήχθη στην Πλατεία Ειρήνης, όπου είχαν στηθεί από το βράδυ της Παρασκευής τέσσερις μπασκέτες, για τις ανάγκες της διοργάνωσης. Ο καιρός, παρόλο που είχε πολλά… «σκαμπανεβάσματα», ήταν ιδανικός, αφού σε τέτοιες περιπτώσεις η πολλή ζέστη δεν ευνοεί όσους αγωνίζονται ούτε κι όσους παρακολουθούν!
Έτσι το Σάββατο η κεντρική πλατεία της Κομοτηνής γέμισε από φωνές των νεαρών μπασκετμπολιστών, που είχαν δηλώσει συμμετοχή στο τουρνουά του ΓΑΣ, κι έδωσε πολύ ωραίες «μάχες» με τους συνομήλικούς τους. Άλλοι στο τέλος γέλασαν και πανηγύρισαν κι άλλοι, μικροί και συναισθηματικοί γαρ, έκλαψαν από στεναχώρια. Αυτή είναι η φύση του αθλητισμού, άλλωστε, και τη γνωρίζουν πολύ καλύτερα οι πιο μεγάλοι σε ηλικία που πήραν μέρος στο τουρνουά την Κυριακή.
 
Στους άνδρες, λοιπόν, νικητές αναδείχθηκαν οι «Coaches», στους οποίους συμμετείχαν ο Νεοκλής Λεμονίδης, ο Κίμωνας Λεχούδης, ο Κώστας Ντίνας κι ο Βελή Χασάν, κερδίζοντας στον τελικό την ομάδα «Bacardi/Cola». Βέβαια, υπήρχε και γυναικεία συμμετοχή, από 4 ομάδες του ωραίου φύλου, που απέδειξαν ότι το μπάσκετ δεν είναι προνόμιο μόνο των ανδρών. Στον τελικό αυτής της κατηγορίας η ομάδα «One Team» κέρδισε τις «Αλλόκοτες».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.