Με διακρισεις και ομορφες εμπειριες στις βαλιτσες επεστρεψε η «αποστολη» του Agility Dog Sport Komotini

Από τον 4ο αγώνα Agility στην Ελλάδα

Το Agility ήρθε για να μείνει και στην Κομοτηνή. Όπως είχε γνωστοποιήσει μέσω των σελίδων του «ΠτΘ» ο επικεφαλής του Doggy Park Sports Center Κομοτηνής κ. Θεμιστοκλής Ορκόπουλος, το καλοκαίρι οι Κομοτηναίοι σκύλοι και οι ιδιοκτήτες τους, μυημένοι στον κυναθλητισμό δοκιμάζουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους σε αθλητικές διοργανώσεις.

Στο κομμάτι των διακρίσεων που έχουν ήδη πετύχει σε διεθνής και εγχώριες διοργανώσεις έρχονται να προστεθούν και αυτές που πέτυχε η «αποστολή» του δικού μας Agility Club, του Doggy Park Sports Center στην πρόσφατη διοργάνωση του Ομίλου Agility Αθήνας (Agility Addicts) που διοργανώθηκε το διήμερο 11 και 12 Ιουλίου αντίστοιχα στην πρωτεύουσα, όπου η πόλη μας μέτρησε έξι συμμετοχές και έφερε πίσω της πληθώρα διακρίσεων αλλά κυρίως εμπειρίες και ωραίες στιγμές.

Συγκεκριμένα στους αγώνες agility που έγιναν, ο Max με χειριστή τον κ.Σωτήρη Διαμαντή  πήρε την 2η θέση στην κατηγορία AO small, ο Sai House of Mechelaar με χειριστή τον κ.Θεμιστοκλή Ορκόπουλο πήρε τρείς πρώτες και μία δεύτερη θέση στην κατηγορία A0 Large, ο Chester με χειριστή τον κ.Βασίλη Μαγκώνη πήρε την τρίτη θέση στην κατηγορία Α1 Small, η Ίρμα με χειριστή τον  κ.Θεμιστοκλή Ορκόπουλο  έλαβε την πρώτη και την Τρίτη θέση στην κατηγορία A1 Small, ενώ στην κατηογρία Α1 Large η Queen με χειριστή την κ.Συλβάνα Γεωργουσουπούλου κατάφερε να κάνει δύο συνεχόμενα clear run και συγκέντρωσε τρεις πόντους και έτσι την Κυριακή αγωνίστηκε στην Α2 για πρώτη φορά και είναι το πρώτο σκυλί του club που πήγε στην Α2 όπου είχε και αξιοπρεπέστατη εμφάνιση.

Η Ήρα που αγωνίστηκε στην κατηγορία Α1 Small με χειριστή την κ. Λένα Άτσαλου δεν κ τάφερε να τερματίσει, στο «παρά πέντε», αλλά έλαβε την χαρά της συμμετοχής. Κριτής των αγώνων ήταν ο Tamas Traj από την Ουγγαρία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.