Με ανεβασμενη ψυχολογια στη Στρυμη ο πρωτοπορος πλεον Ιασμος

16η Αγωνιστική Α΄ κατηγορίας ΕΠΣ Θράκης

Σήμερα, Σάββατο θα διεξαχθεί η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.
 
Ο πρωτοπόρος Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την επικράτηση του την προηγούμενη αγωνιστική επί του ΠΑΟΚ Κοσμίου με 2-1, θα αγωνιστεί στη Στρύμη με αντίπαλο τον Ορφέα με στόχο τη νίκη, που θα τον διατηρήσει στην κορυφή. Από την άλλη ο Ορφέας Στρύμης, που την προηγούμενη αγωνιστική είχε ρεπό, αγωνιστικά έχει να πάρει θετικό αποτέλεσμα 7 αγωνιστικές και θα παλέψει για τους βαθμούς.
 
Ο δεύτερος ΠΑΟΚ Κοσμίου, μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Ίασμο, δεν έχει περιθώρια για άλλη απώλεια βαθμών απέναντι στον Αστέρα Αιγείρου στο γήπεδο του. Ο Αστέρας προέρχεται από ισοπαλία με τον Ορφέα Ξυλαγανής στα τελευταία λεπτά και θέλει βαθμούς για να ανέβει βαθμολογικά.
 
Εύκολο έργο αναμένεται να έχει η μια εκ των τρίτων της βαθμολογίας, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, που θα αντιμετωπίσει εκτός  έδρας τον ουραγό και χωρίς βαθμό  μέχρι στιγμής Ηρακλή Σαπών.
Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής θα γίνει στο γήπεδο του Κάλχα όπου η Δόξα Γρατινής θα αγωνιστεί κόντρα στην έτερη τρίτη της βαθμολογίας  Ελπίδα Σαπών. Οι τυπικά γηπεδούχοι που είναι αήττητοι 7 συνεχόμενες αγωνιστικές, προέρχονται από  σημαντικό διπλό μέσα στους Αγίους Θεοδώρους  και θέλουν τους βαθμούς που θα τους εδραιώσουν μέσα στην πρώτη εξάδα.  Από την άλλη η Ελπίδα, που κέρδισε δύσκολα με αυτογκόλ 1-0 τη Δόξα Σώστη το προηγούμενο Σάββατο, πρέπει να πάρει βαθμούς για να μην μείνει πίσω βαθμολογικά.
 
Στο γήπεδο του Σώστη η  Δόξα θα αντιμετωπίσει τον Ορφέα Ξυλαγανής.  Οι γηπεδούχοι, που, όπως προαναφέραμε, την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκαν με 1-0 από την Ελπίδα Σαπών, θέλουν να επιστρέψουν  στα θετικά αποτελέσματα που θα τους ανεβάσουν βαθμολογικά και ψυχολογικά . Από την άλλη ο Ορφέας θέλει τους τρείς βαθμούς για να κλειδώσει την είσοδο του στην πρώτη εξάδα και τα Play Off.
 
Τέλος ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων παίρνει τρείς βαθμούς ξεκούραστα, καθώς αγωνίζεται με την Ένωση Ασωμάτων, που αποχώρησε. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής 

Δόξα Γρατινής  – Ελπίδα Σαπών: Ρόιδος, Χούσκογλου, Καρακασίδης
Ορφέας Στρύμης – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου: Παπαγεωργίου, Γκιόσης, Δανδανίδης
Δόξα Σώστη – Ορφέας Ξυλαγανής: Γκράνας, Δημητριάδης, Γιασάρης
ΠΑΟΚ Κοσμίου – Αστέρας Αιγείρου: Δρακίδης, Τζιώτζιος, Καραγιάννης
Ηρακλής Σαπών – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου: Κακουλίδης, Χαρίτσης, Κοτσαρίδης
Ένωση Ασωμάτων  – Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων:  0-3 (α.α)
 
Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 15:00

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.