Μαζικη η συμμετοχη της Ν.Ε.ΡΟ στους θερινους αγωνες Προαγωνιστικων κατηγοριων ΑΜΘ

48 μικροί αθλητές και αθλήτριες της Ένωσης συμμετείχαν στους αγώνες

Την Παρασκευή και το Σάββατο 24-25 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκαν στην Αλεξανδρούπολη οι θερινοί αγώνες Προαγωνιστικών κατηγοριών (9 έως 12 ετών) της Περιφέρειας ΑΜ.Θ.. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή 10 αθλητικών σωματείων και περισσότερων από 200 αθλητών και αθλητριών.

Η Ν.Ε. Ροδόπης πραγματοποίησε την μαζικότερη και ιστορικότερη συμμετοχή της στην ιστορία των διοργανώσεων. Με αποστολή 48 αθλητών και αθλητριών κατάφερε να κατακτήσει την 4η θέση στην τελική κατάταξη μεταξύ των Συλλόγων. Παρόλο που είθισται τα μετάλλια να έχουν για πολλούς την σημασία τους, εκείνο που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι το συνολικό αποτέλεσμα των συμμετεχόντων.

Αναλυτικά τα ονοματεπώνυμα και τα αποτελέσματα των 48 δελφινιών της ομάδας μας: https://koe.org.gr/…/prokirixi-gia-therinous-agones…

«Το σημαντικότερο επίτευγμα του αγωνιστικού διήμερου δεν ήταν ούτε η τελική κατάταξη ούτε ο αριθμός των μεταλλείων» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Ένωση και συμπληρώνει: «Η μεγαλύτερη νίκη ήταν για ακόμα μια φορά η εξαιρετική αγωνιστική εμφάνιση για το συνόλων των παιδιών μας που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε όλες τις κούρσες που διαγωνίστηκαν, που βελτίωσαν στο σύνολο τους τις ατομικές τους επιδόσεις, που στήριξαν από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή κάθε συναθλητή τους».

Η εμφάνιση αυτή του προ αγωνιστικού τμήματος της Ν.Ε.ΡΟ., με την οποία ολοκληρώθηκαν οι φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις (2021-22), μετά από 2 έτη δυσλειτουργίας, επιβεβαιώνει την στοχευμένη δουλειά που συντελείται σε όλα τα τμήματα υποδομής της ομάδας, επιβεβαιώνοντας ότι τίποτα από την συνεχιζόμενη εξέλιξη των τελευταίων ετών δεν είναι τυχαίο. «Οι μικρές και οι μικροί πρωταθλητές μας απέδειξαν για ακόμα μια φορά ότι μόνο μικροί δεν είναι και ότι ένα λαμπρό και μεγάλο μέλλον τους ανήκει» επισημαίνει η Ένωση μη παραλείποντας να ευχαριστήσει όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και να  τους συγχαρεί για τις επιτυχίες των παιδιών τους.

Ταυτόχρονα συγχαίρει «την προπονητική ομάδα που προετοίμασε, συνόδευσε και καθοδήγησε τους αθλητές και τις αθλήτριες μας, όλη την φετινή χρονιά (2021-2022) ,κκ Φωτ. Σαρριδου, Απ. Μαρέτη, Δαν. Γεωργοπούλου , Γ. Σκουρογιάννη, Ν. Παρασκευά και Αλ. Μπεκιάρη».

«Συνεχίζουμε σταθερά, δυναμικά και διασκεδαστικά.  Εμείς αλλάζουμε τα τετριμμένα και τα παιδιά μας ταράζουν τα νερά. Ευχόμαστε σε όλους τους μικρούς μας πρωταθλητές ένα καλό και ξέγνοιαστο καλοκαίρι» επισημαίνει κλείνοντας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.