“Μαχες” γοητρου για Προσκυνητες και Σιδηροχωρι!

Ελάχιστες οι ελπίδες παραμονής για τους Προσκυνητές!

Την Κυριακή 4 Μαρτίου συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής κατηγορίας με την 19η αγωνιστική, η οποία είναι πολύ σημαντική τόσο για τις ομάδες που διεκδικούν την παραμονή στην κατηγορία όσο και για τις ομάδες που βρίσκονται κοντά στην άνοδο.
 
Μετά την ήττα από τον Νέστο Χρυσούπολης η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου έπαψε να ελπίζει και μαθηματικά στην σωτηρία και μένει να φανεί αν θα την ακολουθήσει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες η έτερη ομάδα του Νομού, η Δόξα Προσκυνητών. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη θα ακολουθήσει το σύνολο του κ. Στοΐνοβιτς στην Α' ΕΠΣ Θράκης με τις αγωνιστικές που απομένουν να έχουν χαρακτήρα γοήτρου.
 
Στην έδρα του Διδυμοτείχου αγωνίζεται η ομάδα των Προσκυνητών με τους γηπεδούχους μετά το μεγάλο διπλό στον Ξηροπόταμο να βρίσκονται 4 βαθμούς πίσω από τον Άρη Αβάτου που κατέχει προς το παρόν τη θέση παραμονής. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς το ματς της Κυριακής είναι ζωής ή θανάτου για την ΑΕΔ ενώ από την άλλη οι Προσκυνητές δεν έχουν κάτι να χάσουν. Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη με «οδηγό» το παιχνίδι κόντρα στην Ελπίδα Σκουτάρεως μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στον αυριανό τους αντίπαλο και να μπουν έστω και με λίγες πιθανότητες στο κόλπο της παραμονής.
 
Από την άλλη η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου έχει υποβιβαστεί μαθηματικά στην Α' ΕΠΣ Θράκης και οι υπόλοιπες αγωνιστικές θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα για την ομάδα του Ζόραν Στοΐνοβιτς, που σίγουρα θα θέλει να πλασαριστεί η ομάδα του σε όσο το δυνατό υψηλότερη θέση. Αυριανός της αντίπαλος είναι ο Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής, ο οποίος βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει ήδη αποχαιρετήσει την γ' εθνική κατηγορία. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής: 

Αετός Ορφανού – Ελπίς Σκουτάρεως
Νέστος Χρυσούπολης – ΑΟ Καβάλα
Απόλλων Παραλιμνίου – Ορφέας Ξάνθης
Άρης Αβάτου – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής
Α.Ε Διδυμοτείχου – Δόξα Προσκυνητών

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.