Λυγισε προς το τελος η Δοξα Προσκυνητων!

Γ΄Εθνική: Δόξα Προσκυνητών – Ελπίς Σκουτάρεως 0-2 (+Gallery)

Την ήττα με 0-2 γνώρισε την Κυριακή η Δόξα Προσκυνητών από την Ελπίδα Σκουτάρεως στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής κατηγορίας.
Οι 80 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης, μεταξύ των οποίων υπήρχαν και αρκετοί φίλοι της ομάδας των Σερρών, παρακολούθησαν ένα  μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες.
 
Οι φιλοξενούμενοι πήραν δίκαια τη νίκη με γκολ των Παπαβασιλείου(74') και Ζιγκερίδη(87') απέναντι σε μία Δόξα που δεν έδειξε την απαιτούμενη προσήλωση και ενέργεια σ΄ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων.
Μετά από αυτή την ήττα η Δόξα βρίσκεται στην προτελευταία θέση με μόλις πέντε βαθμούς ενώ δώδεκα έχει πλέον η Ελπίδα Σκουτάρεως που ανέβηκε στην τέταρτη θέση.
Στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η έτερη ομάδα του Νομού μας που μετά την νέα εκτός έδρας ήττα που γνώρισε από τον Νέστο Χρυσούπολης με 3-0 είναι ουραγός της βαθμολογίας έχοντας 3 βαθμούς.
 
Να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη του παιχνιδιού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων της καταστροφικής πλημμύρας στην Μάντρα της Δυτικής Αττικής.

Το ρολόι της αναμέτρησης:

2' Σουτ του Παπαβασιλείου έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.

12' Ο Σιδηρόπουλος έπειτα από εναέρια σύγκρουση με αντίπαλο σχίζει το φρύδι του και γίνεται αναγκαστική αλλαγή.

22' Ο Παπαβασιλείου συγκλίνει ωραία από τα δεξιά κάνει ωραίο σου με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Πέρτσα.

42' Ο Ζήνωνος θα αστοχήσει σε σουτ που επιχείρησε από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνοντας την μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Καστανιώτη.

45' Ο Τρίχας εκτελεί φάουλ με την μπάλα να πηγαίνει σε πόδι αμυντικού που με στραβοκλωτσιά θα πασάρει στον Βάσκο όμως το σουτ του τελευταίου θα διώξει σε κόρνερ ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων.

61' Σέντρα του Μόσχου από τα αριστερά που θα κοντράρει στον Κωφοκότσιο και θα περάσει ξυστά από το δεξί δοκάρι του Καστανιώτη.

74' ΓΚΟΛ.Σέντρα ακριβείας του Γεωργιάδη που θα “βρει” τον Παπαβασιλείου και με καρφωτή κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Πέρτσα για το 0-1.

86' Μεγάλη ευκαιρία για τη Δόξα με τον Γαβριήλ που από τα δεξιά έκανε ωραίο διαγώνιο σουτ η μπάλα όμως πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της Ελπίδας.

87' ΓΚΟΛ.Ο Ζιγκερίδης στην κόντρα επίθεση θα προσπεράσει πολύ όμορφα τον προσωπικό του αντίπαλο θα μπει στην περιοχή και θα πλασάρει για το 0-2 “σφραγίζοντας” τη νίκη για τους φιλοξενούμενους.

90' Απίστευτη διπλή ευκαιρία για τους Προσκυνητές όταν ο Ιωαννίδης μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά σούταρε όμως το σουτ του απέκρουσε ο Καστανιώτης και στη συνέχεια ο Βάσκος εξ επαφής νικήθηκε εκ νέου από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων στέλνοντας με τα πόδια την μπάλα σε κόρνερ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Δόξα Προσκυνητών (Νίκος Μπαχαρίδης): Περτσάς, Φαρμάκης, Μόσχος, Σιδηρόπουλος (17' Πατούλιας), Γιολδάσης, Τρίχας, Ζήνωνος (58' Μεμέτ), Δραγανίδης (76' Γαβριήλ), Σιχλιμοίρης, Βάσκος, Ιωαννίδης.

Ελπίδα Σκουτάρεως (Απόστολος Στύλος): Καστανιώτης, Γεωργιάδης, Σαϊνατούδης, Κωφοκότσιος, Κασμερίδης, Μουσικάκης (90′ Πασχαλούδης), Στεφανίδης Δ. (75′ Ζιγκερίδης), Νικολίτσας, Γεράκης (62′ Κεχαγιάς), Καπετάνος (62′ Στεφανίδης Ν.), Παπαβασιλείου.

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα απο το παιχνίδι
κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.