Λυγισε απο το αγχος και τον Βολο 2004 η Ροδοπη 87

Πρώτη ήττα για τα κορίτσια της Βίκυς Περιβολοπούλου

Η Ροδόπη 87 προδόθηκε από ατομικά λάθη και γνώρισε την πρώτη ήττα της σεζόν από τον Βόλο 2004. Η ομάδα της Βίκυς Περιβολοπούλου προσπάθησε αλλά παρουσιάστηκε νευρική και αγχωμένη γνωρίζοντας την ήττα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η νωθρότητα της αμυντικής γραμμής και τα τραγικά λάθη σε καίρια σημεία ήταν εκείνα που καθόρισαν το πρώτο μέρος με τις Βολιώτισσες να κυριαρχούν παίζοντας δυνατά και σκοράροντας 3 τέρματα με τις 13′ Νεννέ, 38′ Βέτσικα και 44′ Ζήγρα.

Στο δεύτερο μέρος η Ροδόπη προσπάθησε, ανοίχτηκε και κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 56′ με την Πατεράκη μετά από κάθετη μπαλιά της Γονατά. Και ενώ η ομάδα της Κομοτηνής πίεζε για το γκολ, η Νεννέ στο 65′ έκανε το 1-4. Το ίδιο σκηνικό με την Μπαμπαλή να μειώνει σε 2-4 στο 70’ (με πέναλτι που κέρδισε από την Αβντόλι) και να πιέζει η Κομοτηνή για ακόμη ένα γκολ αλλά η Ογκίτσι που ήταν η κορυφαία του Βόλου έκανε στην αντεπίθεση το 2-5 στο 85’ .

Η Μπαμπαλή στο 90′ με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από μπαλιά της Ραϊνάκη που πήρε από την Κατσιγιάννη σημείωσε το 3-5 για έρθει ακόμη ένα γκολ στις καθυστερήσεις και από νέο λάθος της άμυνας με την Νεννέ να πιέζει να κλέβει την μπάλα και να σημειώνει το τελικό 3-6

Διαιτητής: Τόσκας, βοηθοί: Ασικίδης – Διαλυνάς

Ροδόπη 87 (Περιβολοπούλου) : Κοκκίνη, Σακκά (87′ Μπίτσεβα), Γοντζίδου(46′ Γιαμπούρη), Ηλιάδη, Δήμου, Ραινάκη, Γονατά(90′ Γεωργοπούλου), Πατεράκη, Γαρυφαλλίδου (68′ Μπαμπαλή), Καλαμπούκα

Βόλος 2004 (Κουσκούνη): Τσιλίκα, Καρακάνα, Παπασακελλαρίου, Αβντόλι (75′ Σαρηγιάννη), Παπαδοπούλου, Νεννέ, Ζήγρα (54′ Γκέκα), Ογκίτσι, Πανέρη (54′ Κέκου) Βέτσικα, Ιωακειμίδου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.