“Λευκη” ισοπαλια στο ντερμπι του Γιακα!

Ένωση Ασωμάτων - Αετός Μίσχου 0-0 (+Gallery)

Στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣ Θράκης η Ένωση Ασωμάτων υποδέχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου τον Αετό Μίσχου, με το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες να λήγει 0-0.

Οι 80 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο των Ασωμάτων έγιναν μάρτυρες ενός μέτριου ποιοτικά παιχνιδιού με τις δύο ομάδες από την μιά να παίζουν ανοιχτά όμως από την άλλη να μην επιδεικνύουν καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια και έτσι να μην απειλούν σημαντικά (πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων) η μία την άλλη.

Από το ξεκίνημα του παιχνιδιού οι δύο ομάδες μπήκαν με διάθεση να πετύχουν κάποιο γρήγορο τέρμα με τους γηπεδούχους να έχουν στο πρώτο ημίχρονο περισσότερες τελικές χωρίς ωστόσο να δημιουργούν αξιόλογες ευκαιρίες στα καρέ του Φράγκου,  με εξαίρεση το πολύ ωραίο γυριστό σουτ του Παλτζή Μεμέτ στο 30' που απέκρουσε χαμηλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι “ανέβασαν” την απόδοση τους και θα μπορούσαν να προηγηθούν στο 49' με τον Μουσταφά όμως ο τελευταίος αν και ανενόχλητος εντός της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.
Στη συνέχεια οι δύο ομάδες έδειχναν να “αφοπλίζουν” καλά η μία την άλλη και δεν μπορούσε  καμία από τις δύο να δημιουργήσει τελικές προσπάθειες.
Τελευταία καλή στιγμή του αγώνα ήταν το δυνατό σουτ του Π.Μεμέτ από πλευράς γηπεδούχων που πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Φράγκου.

Το τελικό αποτέλεσμα μοιάζει δίκαιο με τις δύο ομάδες να δείχνουν πως δεν έχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ τους.
Μετά από αυτή την ισοπαλία η Ένωση Ασωμάτων διατηρήθηκε στην τέταρτη θέση με 32 βαθμούς(σ.σ με συγκάτοικο το Ατσάλι Αρχοντικών) και τον Αετό Μίσχου στην τρίτη με 36.

Το ρολόι της αναμέτρησης:
30' Σέντρα του Κολούκ Χασάν από τα δεξιά με τον Π.Μεμέτ να “πιάνει” ωραίο γυριστό σουτ με τον Φράγκο να αποκρούει χαμηλά διατηρώντας το 0-0.
32' Όμορφη πάσα του Κ.Χασάν στον Π.Μεμέτ, ο οποίος θα επιχειρήσει δυνατό σουτ  με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
40' Σέντρα – σουτ του Μουσταφά Ισμαήλ με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.
49' Κάθετη πάσα του Γιλτίδη στον Μουσταφά Μουσταφά με τον τελευταίο αν και αμαρκάριστο να στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ.
69' Σέντρα του Κολούκ Χασάν από τα δεξιά με τον Π.Μεμέτ να κάνει ωραίο σουτ με την μπάλα ωστόσο να περνάει λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Φράγκου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ένωση Ασωμάτων: Ταουσάν, Ρεντεντζής, Ιμπραήμ Μεχμέτ, Ι. Αμέτ, Χατζόγλου Σ, Μπαλτσή Κ., Αμέτ, Κολούκ Χασάν, Π.Μεμέτ, Χασάν Οκάν(63' Στόικος), Χασάν Χασάν(58' Μουσταφά).
Αετός Μίσχου: Φράγκος, Οζγιίτ Μ.(90' Ομέρ Εμρέ), Ίσκος, Χαμζά, Φιλιππόπουλος, Κατσικάρης, Μουσταφά Ισμαήλ, Πάνος, Γιασάρ(55' Ιμπραήμ Μ.), Μουσταφά(89' Σταθάκης), Γιλτίδης(64΄ Μουσταφά Σ.).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.