Κυριαρχος της σκακιερας των προπονητων ο Νεοκλης Λεμονιδης

Το πλάνο του δικαιώθηκε και η τακτική του έφερε μία ακόμα μεγάλη νίκη

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή πήρε ακόμα μία σπουδαία νίκη και εδραιώθηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, δείχνοντας πως το βλέμμα το έχει για τα ψηλά διαζώματα!

Σε αυτήν την πορεία, σημαντικό ρόλο παίζει η παρουσία του Νεοκλή Λεμονίδη, ο οποίος στην επιστροφή του στον πάγκο της ομάδας έχει φτιάξει ένα καλοδουλεμένο σύνολο με ξεκάθαρους ρόλους. Αυτό επιβεβαιώθηκε και στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, όταν η ομάδα της Κομοτηνής κλήθηκε να αγωνιστεί χωρίς τον πρώτο της σκόρερ Ανδρέα Περρή.

Ο ΓΑΣ στηρίχθηκε για μία ακόμα φορά στην άμυνα, κρατώντας τον Πανσερραϊκό στους 62 πόντους με την πιεστική άμυνα να αποσυντονίζει επιθετικά τους περιφερειακούς των «Λιονταριών». Χαρακτηριστικά σημειώνεται πως Μήνου και Ντίνος κινήθηκαν σε πολύ ρηχά νερά επιθετικά, μένοντας σε επίπεδα που δεν είχαν πιάσει φέτος σχεδόν σε καμία αναμέτρηση και αυτό σίγουρα πιστώνεται στον τρόπο που αμύνθηκαν.

Ο Ευθύμης Τσακαλέρης ήταν αυτός που έκανε μεγάλη ζημιά στον ΓΑΣ, ωστόσο στο τελευταίο λεπτό έχασε δύο φαινομενικά εύκολα καλάθια, απόρροια της κούρασης από την πιεστική άμυνα που δεχόταν. Σε γενικές γραμμές ο Νεοκλής Λεμονίδης κυριάρχησε στην «σκακιέρα» κάνοντας ρουά ματ στον Γιάννη Κακιούζη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.