Κυπελλουχος ΕΠΣ Θρακης ο Πανθρακικος

Επικράτησε στον τελικό της Ελπίδας Σαπών

Σε έναν αγώνα ποδοσφαιρική γιορτή ο Πανθρακικός επικράτησε με 2-0 της μαχητικής Ελπίδας Σαπών, κατακτώντας το τρόπαιο.

Σκόρερ για τον Πανθρακικό χρίστηκαν οι Αντωνιάδης, Βάσκος!

Ανήμερα της συμπλήρωσης 103 χρόνων από την ενσωμάτωση της Θράκης στο εθνικό κορμό, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια διεξήχθη στο ΔΑΚ Κομοτηνής ο τελικός κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα σε Πανθρακικό και Ελπίδα Σαπών. Μάλιστα ο σκοπός ήταν εξαιρετικός καθώς τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τα εισιτήρια θα δοθούν στο γηροκομείο της Κομοτηνής.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Ένωσης καθώς το ΔΑΚ Κομοτηνής γέμισε από φίλους του ποδοσφαίρου που χειροκρότησαν και τις δύο ομάδες!

Ο Πανθρακικός είχε συνεχώς μία φλύαρη υπεροχή ωστόσο έγινε ουσιαστικός στο δεύτερο μέρος. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου όμως οι «Πράσινοι» της Κομοτηνής μπήκαν φουριόζοι και το σκορ του τελικού άνοιξε στο 47΄ο Αντωνιάδης με σουτ ενώ στο 51′ ο Βάσκος μετά από ασίστ του Αντωνιάδη σημείωσε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Πανθρακικός: Κοτσάκης, Καλογρανάς, Αρετάς, Σιδηροπουλος, Κωστερέλης, Χακαν, Γιαννακιτσιδης, Φουρλαταρας, Βασκος, Αντωνιαδης, Μπαϊκαρά.

Ελπίδα Σαπών: Νταφοπουλος, τζωρτζακης, Κορακας, Λαφαρας, Χατζογλου, Παπαεμμαουηλίδης, Τσιλιγγιρης, Τριαντοπουλος, Αθανατος, Γεωργαντζας, Χατζηαντωνιου.

Διαιτητής του τελικού ήταν ο Χρήστος Κακουλίδης, με βοηθούς τους Μάκη Δημητριάδη, Κωνσταντίνο Κίνα και τέταρτο τον Γιώργο Χαμαλίδη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.