Κυπελλουχοι στην αγωνιστικη αναρριχηση τρεις αθλητες του Ε.Ο.Σ Ξανθης

«Το άθλημα πρέπει να πάρει την θέση που του αντιστοιχεί στην ελληνική πραγματικότητα» το μήνυμα του Συλλόγου

Η αγωνιστική περίοδος για την αναρρίχηση ολοκληρώθηκε με τους αγώνες του 29ου Κυπέλλου “Αθ. Λευκαδίτη” στα αγωνίσματα του  boulder και της δυσκολίας με πολύ καλά αποτελέσματα για την ομάδα του Ε.Ο.Σ Ξάνθης.

Από τους αθλητές στις αγωνιστικές κατηγορίες οι τρεις είναι κυπελλούχοι.

Συγκεκριμένα κατέλαβαν  1ηθέση  η Παλτατσίδου  Ζωή στην κατηγορία των Νεανίδων, ο Μπέρτος Βασίλειος  στους  Παίδες  και  ο Βαλσαμίδης Ματθαίος στους Άντρες  ενώ ο Βαλσαμίδης Ιάσωνας την 2η θέση στην κατηγορία των Παίδων και η Δανάη Βαλσαμίδη την 4η θέση  στην κατηγορία των Γυναικών.

«Στις αγωνιστικές χρονιές της πανδημίας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτούς τους αθλητές που προσπαθούν για το καλύτερο, στους δικούς τους  ανθρώπους που   υποστηρίζουν τον αγώνα τους και σε όσους αγαπούν την αναρρίχηση και προσπαθούν να την αναπτύξουν» αναφέρει σε μήνυμά του ο ΕΟΣ Ξάνθης.

Παράλληλα σπεύδει να τονίσει πως «το παρόν και το μέλλον της αγωνιστικής αναρρίχησης  είναι αυτοί οι αθλητές και αυτοί που ακολουθούν. Ένα ολυμπιακό άθλημα που πρέπει να πάρει την θέση που του αντιστοιχεί στην  ελληνική πραγματικότητα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.