Κυπελλο Ερασιτεχνων: Προκριση με ανατροπη για το Κοσμιο

Κεραυνός Πέρνης – ΠΑΟΚ Κοσμίου 2-4

Παλικαρίσια πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών πήρε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου στην Χρυσούπολη επικρατώντας του Κεραυνού Πέρνης με σκορ 2-4.

Παρά τις σημαντικές απουσίες, καθώς έλειπαν οι Αραμπατζής, Γιαπρακτσής, Πότσης, Τσαγκαλίδης, Ζουμπιάδης,  η ομάδα του Κοσμίου  έδειξε χαρακτήρα και ποιότητα παίρνοντας την πρόκριση με ανατροπή.

Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου προηγήθηκε στο 3΄με τον Μουρατίδη για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο  22΄με τον Αλή Μπαρή ενώ με τον ίδιο παίχτη  πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 44΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Κόσμιο στο 55΄ισοφάρισε 2-2 αρχικά με κεφαλιά του Μουρατίδη και στο 57΄πήρε νέο προβάδισμα  2-3 στο παιχνίδι με αυτογκόλ του Κιόρη.

Από εκεί και πέρα ο Κεραυνός Πέρνης προσπάθησε να ισοφαρίσει, έχοντας δύο καλές στιγμές με τον Αλή Μπαρή στο 73΄και 81΄χωρίς αποτέλεσμα.
Ο κυπελλούχος της ΕΠΣ Θράκης πέτυχε και τέταρτο τέρμα με εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ξενάκη και έτσι πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών οπού θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Διδυμοτείχου. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων 

Κεραυνός Πέρνης (Τερζανίδης): Γιουργούσης, Καλαμάρης, Ιβανίδης, Κιομουρτζής, Δόρκας, Κασαμπάς (57’ Τζορμπατζή), Μαυροματίδης, Κιόρρι, Ευφροσυνίδης, Αλή Μπαρή, Νάνος (59’ Πουρλουκάκης).
ΠΑΟΚ Κοσμίου (Δίγκας): Δεληγιάννης, Λεβεντέλης (83’ Μιχαλακέλης), Μαδούρας, Μητρούσης, Βοργιαντζίδης, Κυπιρτόγλου, Ξενάκης, Μουρατίδης (59’ Στοΐνοβιτς), Ταμάμης, Φλέγκας, Ερκάν. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα  του πρώτου ομίλου της πρώτης αγωνιστικής του κυπέλλου ερασιτεχνών

1ος όμιλος
 
1η αγωνιστική

Άρης Αβάτου-Ελπίδα Σκουτάρεως  0-1
ΑΕ Διδυμοτείχου-ΓΣ Προσοτσάνης 4-0
Κεραυνός Πέρνης-ΠΑΟΚ Κοσμίου 2-4

 
2η αγωνιστική (12/4)
 
ΑΕ Διδυμοτείχου-ΠΑΟΚ Κοσμίου
Χωρίς αγώνα περνάει η Ελπίδα Σκουτάρεως

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.