Κυπελλο ΕΠΣ Θρακης: Σκεφτεται ηδη τα ημιτελικα ο Πανθρακικος

Πέρασε άνετα από τους Προσκυνητές και εξασφάλισε σκορ πρόκρισης

Ο Πανθρακικός κυριάρχησε στον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης  κόντρα στη μαχητική Δόξα Προσκυνητών, της οποίας επιβλήθηκε με 3- 0.

Έτσι μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τον επαναληπτικό της 2ης Μαρτίου, που θα γίνει στο ΔΑΚ Κομοτηνής . Το παιχνίδι κρίθηκε στο διάστημα 41΄-44΄, όπου σημείωσε τα πρώτα δύο τέρματα η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη. Το σκορ άνοιξε ο Αντωνιάδης με πλασέ, μετά από καταπληκτική προσπάθεια και σέντρα ακριβείας του Φουρλατάρα ενώ το 0-2 «έγραψε» στο 44΄ ο Φουρλατάρας,  μετά από καταπληκτική επιθετική ενέργεια των φιλοξενούμενων, στην οποία συνδυάστηκαν πέντε παίκτες. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ ο Βάσκος στο 54΄.

Διαιτητής : Χούσκογλου Αϊχάν, Βοηθοί: Καρακασίδης, Μπαλάφας

Δόξα Προσκυνητών: Κυνηγόπουλος Χ. (80΄ Καρταλάκης), Γκιρτσίδης (62΄Ψωμιάδης), Δαλακάκης. Γιαννακόπουλος, Κυνηγόπουλος Ν., Βάρρας, Κώτης, Γεωργοσούλης (67΄ Κυρικλίδης), Χουσιάδας, Μπόζης, Μπούκος

Παθρακικός:  Κεχαγιάς, Καλογρανάς, Αρετάς (77΄ Σπυριάδης), Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης (46΄Γιαννακιτσίδης), Σαπνάρας, Φουρλατάρας, Δραγανίδης, Αμέτ Ερκάν (72΄ Μπεναβέλης), Αντωνιάδης, Βάσκος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.