Κυπελλο ΕΠΣ Θρακης: «Σφραγισε» την προκριση ο Πανθρακικος κοντρα στη μαχητικη Ελπιδα Σαπων

Στον τελικό θα συναντήσει τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

Παρουσιάζοντας πολύ σοβαρό πρόσωπο, ο Πανθρακικός επικράτησε με 4-0 της Ελπίδας Σαπών στην δεύτερη αναμέτρηση για τα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό του θεσμού. Εκεί θα συναντήσει την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, η οποία επικράτησε και στη δεύτερη αναμέτρηση του Ορφέα Στρύμης.

Ο Γιώργος Μαραντάς επέλεξε στο βασικό σχήμα τον Παϊτέρη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Γκουτσίδη, Λαρέα, Σαπνάρα, Καλογρανά, έχοντας στον άξονα την τριπλέτα Σίλβα, Γιαννακιτσίδη, Κωσταρέλη, δεξιά τον Μπρούνο, αριστερά τον Παχούμη και στην κορυφή τον Βάσκο.

Ο πολύπειρος Βασίλης Χαριτόπουλος επέλεξε στο βασικό σχήμα τον Τριανταφυλλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Τζωρτζάκη, Γεωργούση, Κεχαγιά, Αθάνατο, στη μεσαία γραμμή τους Δρακούλη, Παπαεμμανουηλίδη, Πασχάλη, Φούνταλη και πίσω από τον προωθημένο Ξενάκη τον Αγρόκωστα.

Η ομάδα του Γιώργου Μαραντά παρουσιάστηκε όπως έπρεπε και προηγήθηκε μόλις στο 4΄ με τον συνήθη ύποπτο Χρήστο Βάσκο. Ο Παναγιώτης Παϊτέρης νίκησε τον Αγρόκωστα σε τετ-α-τετ στο 28΄ και στη συνέχεια οι «Πράσινοι» της Κομοτηνής πάτησαν γκάζι και με σκόρερ τον Ivan Silva στο 34΄ και τον Λάμπρο Κωσταρέλη στο 42΄ «σφράγισαν» ουσιαστικά την πρόκριση από το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και βρήκε το 4ο τέρμα με πλασέ του Χρήστου Παχούμη, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Νωρίτερα ο Παϊτέρης είχε αποκρούσει ενστικτωδώς σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φούνταλη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.