Κυπελλο ΕΠΣ Θρακης: Περιμενει αντιπαλο στα ημιτελικα ο Πανθρακικος

Επικράτησε με άνεση της Δόξας Προσκυνητών

Χωρίς να «πατήσει γκάζι» ο Πανθρακικός στο ΔΑΚ Κομοτηνής,  για τους δεύτερους αγώνες της προημιτελικής φάσης της ΕΠΣ Θράκης, επικράτησε με 4-0 της φιλότιμης Δόξας Προσκυνητών και με συνολικό σκορ 7-0 βρίσκεται στα ημιτελικά περιμένοντας τον επόμενο αντίπαλό του.

Όλα έγιναν στο πρώτο μέρος, όπου σημειώθηκαν τα τέσσερα γκολ της αναμέτρησης και ένα δοκάρι της Δόξας

Η πρώτη αξιόλογη φάση σημειώθηκε στο 20΄ και ήταν από πλευράς φιλοξενούμενων με το δοκάρι που είχε ο Μπουγιουσίδης. Αυτό λειτούργησε αφυπνιστικά για τον Πανθρακικό και στο 22΄ το σκορ άνοιξε το πρόσωπο του αγώνα, ο  Χρήστος Γιαννακιτσίδης με απευθείας εξαιρετική εκτέλεση φάουλ κάνοντας το 1-0. Στη συνέχεια πραγματοποίησε χατ τρικ σημειώνοντας άλλα δύο τέρματα σε διάστημα 5 λεπτών (35΄και 39΄) με πλασέ και έφερε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το σκορ του ημιχρόνου (4-0) διαμόρφωσε στο 43΄ με εύστοχο πέναλτι ο Αμετ Ερκάν. Στην επανάληψη δεν υπήρξε κάτι το ιδιαίτερο έως και τη λήξη του αγώνα.

Διαιτητής Χούσκογλου Αϊχάν (Χαρίτσης, Γιασάρης)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ : Σοφούλης, Καλογρανάς, Αρετάς (46΄ Φουρλατάρας), Σιδηρόπουλος, Σαπναράς, Σμάλης, Γιαννακιτσίδης, Δραγανίδης, Αμέτ Ερκάν, Μπεναβέλης, Σπηλιωτόπουλος

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ : Κυνηγόπουλος Χ. (78΄Καρταλάκης), Γκιουρτσίδης, Δαλακάκης, Γιαννακόπουλος, Γεωργοσούλης (85΄Δημητρακάκης), Βάρδας, Μπουκιός, Χουσιάδης, Μπουγιουσίδης (68΄Κυρικλίδης), Μάκης (46΄ Ψωμιάδης), Γιουρούκης (46΄ Μπόζης)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.