Κυπελλο ΕΠΣ Θρακης: Περασε σαν σιφουνας ο Πανθρακικος

Επικράτησε με 3-0 της Ελπίδας Σαπών

Σκορ πρόκρισης με πολύ καλό πρόσωπο πήρε ο Πανθρακικός, επικρατώντας στο γήπεδο των Αρχοντικών της Ελπίδα Σαπών με 3-0. Μελανό σημείο της αναμέτρησης ο τραυματισμός του Πασχάλη Δραγανίδη, λίγα λεπτά μετά την επίτευξη του πρώτου τέρματος της ομάδας του.

Ο Πανθρακικός προηγήθηκε στο 27΄ με τον Δραγανίδη, έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας και τον έλεγχο της αναμέτρησης. Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ο Πανθρακικός «κλείδωσε» τη νίκη με τα τέρματα των Αντωνιάδη (50΄), Αρετά (60΄).

Η Ελπίδα απείλησε με τον Χαϊνάκη ωστόσο ο Κεχαγιάς δήλωσε «παρών» ενώ ο Κωτσάκης αποσόβησε το 4ο γκολ σε τετ α τετ του Σπηλιωτόπουλου.

Με αυτό το σκορ, ο Πανθρακικός πολύ δύσκολα θα χάσει την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Απριλίου με πιθανότερο αντίπαλο τη Δόξα Γρατινής.

Διαιτητής: Τομαράς, Βοηθοί: Γκιόσης – Διονίδης

Ελπίς Σαπών (Χαριτόπουλος): Κωτσάκης, Τζωρτζάκης, Παπαχρήστου, Λίβας, Λαφαράς, Βελιβασάκης (61΄ Κουντζής), Τριαντόπουλος (84΄ Μαντέλης), Χαϊνάκης, Βουνίδης (61΄ Μπόζης), Γεωργαντζάς (80΄ Μεμέτ), Δελδήμος

Πανθρακικός (Μπαχαρίδης): Κεχαγιάς, Καλογρανάς, Αρετάς (83΄ Σωπιάδης), Σιδηρόπουλος, Σαπναράς, Σμάλης, Φουρλατάρας, Χακάν, Αμέτ Ερκάν (81΄ Σπηλιωτόπουλος), Αντωνιάδης, Δραγανίδης (35΄ Λειβαδιώτης)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.