Κυπελλο ΕΠΣ Θρακης: «Μιλησε» η εδρα στους πρωτους αγωνες της ημιτελικης φασης

ΠΑΟΚ Κοσμίου και Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου πήραν «κεφάλι» για την πρόκριση

Την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017 έγιναν τα πρώτα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Θράκης.
 
Αναλυτικότερα στο γήπεδο του Κοσμίου ο ΠΑΟΚ κέρδισε με σκορ 3-1 τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων με τέρματα που επιτεύχθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε ο Αμέτ Ερκάν για την ομάδα του Κοσμίου, με τον Μορφακίδη να κάνει το 2-0. Για την ομάδα των Αγίων Θεοδώρων ο Γαλεάδης μείωσε σε 2-1 ενώ ο Μαδούρας έκανε το 3-1 για το Κόσμιο.
 
Στο άλλο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης, στο γήπεδο του Νέου Σιδηροχωρίου σε βαρύ αγωνιστικό χώρο από την τελευταία βροχόπτωση η τοπική Δόξα και ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου  διαφήμισαν το ποδόσφαιρο, σε παιχνίδι που τα είχε όλα.
 
Στο 20΄ από σέντρα του Γάιδα ο Κοσίης με πλασέ έκανε το 1-0.
 
Στο 57΄ από ωραία σέντρα του Τουρασανίδη, ο Γάιδας με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0.
 
Στο 61΄ ο Αντωνιάδης χτύπησε αντίπαλο, με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. Η ένταση όμως δεν σταμάτησε εδώ καθώς ο παίκτης του Ιάσμου Βιόπουλος είχε αψιμαχία με παίκτη του Σιδηροχωρίου και στη συνέχεια έκανε απρεπή χειρονομία προς τους φιλάθλους, ο δεύτερος βοηθός κ. Γιασάρης  φώναξε τον διαιτητή του αγώνα κ. Κουμπαράκη ο οποίος έδειξε την κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Σιδηροχωρίου και την κόκκινη στον ποδοσφαιριστή του Ιάσμου, Βιόπουλο. Έτσι ο Μέγας Αλέξανδρος έμεινε να αγωνίζεται με 9 άτομα.
 
Αφού επήλθε ηρεμία στο 81΄ ο Γιαννακιτζίδης Χρήστος μετά από επιθετική ενέργεια βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή του Σιδηροχωρίου εκεί ο Παρασκευόπουλος τον μάρκαρε αντικανονικά ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μπίμπαση Αλή.
 
Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μαυράκης εκτέλεσε κόρνερ και ο Αντρέου με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 3-1.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
 

ΠΑΟΚ Κοσμίου – Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 3-1
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 3-1

 
Να θυμίσουμε τέλος ότι οι επαναληπτικοί θα γίνουν την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.