Κυπελλο ΕΠΣ Θρακης: Γ΄ Φαση, 2η Αγωνιστικη

Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου  διεξήχθησαν οι αγώνες της 2ης αγωνιστικής της Γ΄φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Θράκης.
 
Οι ομάδες που πέρασαν στα ημιτελικά είναι: ΠΑΟΚ Κοσμίου, Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.
 
Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Αστέρα Αιγείρου ωστόσο κατάφερε να ισοφαρίσει και με συνολικό σκορ 2-4 πήρε την πρόκριση στους τέσσερις του θεσμού.
 
Στην Ξυλαγανή ο τοπικός Ορφέας και ο Μέγας Αλέξανδρος   ήρθαν ισόπαλοι 0-0 με την ομάδα του Ιάσμου με το υπέρ της 5-3 από τον πρώτο αγώνα να παίρνει το εισιτήριο για τα ημιτελικά.
 
Στο πιο ανοιχτό παιχνίδι αυτής της φάσης στους Αγίους Θεοδώρους ο Σπάρτακος παρά την ήττα με 1-2 στον πρώτο αγώνα, έκανε την ανατροπή, κέρδισε με 3-1 τη Δόξα Σώστη και με τέρματα συνολικά 4-3 πέρασε στα ημιτελικά.
 
Το πιο εύκολο έργο από όλες τις ομάδες  το είχε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που πήρε  το παιχνίδι με την Ένωση Ασωμάτων στα χαρτιά καθώς έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και το κύπελλο.
Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου είχε κερδίσει στους Ασωμάτους με 1-7 και συνολικά με τέρματα 10-1  πέρασε στους τέσσερις του θεσμού. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής της Γ΄φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης:

 

Αστέρας Αιγείρου – ΠΑΟΚ Κοσμίου 1-1
Ορφέας Ξυλαγανής – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-0
Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – Δόξα Σώστη 3-1
Ένωση Ασωμάτων – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 0-3 α.α

 

Τα ζευγάρια των ημιτελικών 

Τα ζευγάρια που διαμορφώνονται για την ημιτελική φάση είναι τα εξής:
 
ΠΑΟΚ Κοσμίου – Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου –  Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.