Κυπελλο ΕΠΣ Θρακης: «Επτασφαιρος» Πανθρακικος κοντρα στον Ποντο Θρυλοριου

«Καθάρισε» από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση η ομάδα του Γιώργου Μαραντά

Παρουσιάζοντας το σοβαρό του πρόσωπο, ο Πανθρακικός επικράτησε με 7-0 του Πόντου Θρυλορίου για την πρώτη αναμέτρηση των προημιτελικών του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης.

Η ομάδα του Γιώργου Μαραντά μπήκε όπως έπρεπε στην αναμέτρηση και η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής, παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του Θρυλορίου. Το παιχνίδι δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής καθώς η ανωτερότητα του Πανθρακικού ήταν εμφανής και αντικατοπτρίζεται και στην έκταση του σκορ.

Για την ιστορία σκόρερ του Πανθρακικού χρίστηκαν οι Βάσκος (2), Χαλκιαδάκης, Ιβάν Σίλβα, Πεχλιβανόπουλος, Χιντζίδης και Κάρλος.

Ο Πανθρακικός αγωνίστηκε με τους Διάμαλη, Θέμελη, Κωσταρέλη, Σαπνάρα, Κάρλος, Σίλβα, Παπαδόπουλο, Πεχλιβανόπουλο, Καψάσκη, Χαλκιαδάκη και Βάσκο ενώ στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι Χιντζίδης, Γκαγκάνης, Παχούμης, Γιαννακιτσίδης και Τέλιος. Από την άλλη πλευρά, ο Πόντος Θρυλορίου αγωνίστηκε με τους Θωμά, Χαμουζά, Ντέρο, Συγγιρίδη, Βρόσγο, Πουλιάνα, Ποιμενίδη, Λούσιο, Περπερίδη, Κακουλίδη και Αλτίνο ενώ αγωνίστηκαν ακόμα οι Ηλιάδης, Ξένος και Καραγκιόζης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Χαμαλίδης με βοηθούς του κ. Γκιόση, Καρακασίδη.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν την πρώτη σέντρα της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του νεαρού Θάνου Κοτσίδη, που από την Κυριακή βρίσκεται στη γειτονιά των Αγγέλων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.