Κυπελλο ΕΠΣ Θρακης: Αναβληθηκε η κληρωση για τα ημιτελικα

Κατόπιν αιτήματος της Δόξας Γρατινής για αλλαγή του προγράμματος

Δεν πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η κλήρωση των ζευγαριών της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Αυτό οφείλεται στο αίτημα του εκπροσώπου της Δόξας Γρατινής να μην διεξαχθούν άμεσα οι δυο ημιτελικοί και ο τελικός, καθώς θα υπάρξει μεγάλη επιβάρυνση στους παίκτες από τα συνεχή παιχνίδια.

Σε διαφορετική περίπτωση αιτήθηκε οι αναμετρήσεις της Δόξας Γρατινής να γίνουν Πέμπτη, καθώς Τετάρτες υπάρχει πρόβλημα με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Αυτό όμως θα είχε αντίκτυπο και ντόμινο τροποποιήσεων σε όλο το πρόγραμμα της Α ΕΠΣ Θράκης.

Με δεδομένο πως στην κλήρωση δεν υπήρχαν οι πρόεδροι των σωματείων και χωρίς να θέλει να πάρει θέση στο αίτημα της Γρατινής, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης αποφάσισε να γίνει η κλήρωση το πρωί της Κυριακής στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ στην περιοχή του ραδιοφωνικού σταθμού.

Υπενθυμίζεται ότι και στην φάση αυτήν του Κυπέλλου όπως και στα προημιτελικά, οι ομάδες θα κληθούν να δώσουν διπλούς αγώνες (στους οποίους θα μετρά κανονικά ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ) και οι νικητές των ζευγαριών θα αναμετρηθούν στον μεγάλο τελικό.

Πρόθεση της ΕΠΣ Θράκης ήταν ο τελικός να γίνει το Σάββατο πριν την έναρξη των μπαράζ ανόδου, σε μία αναμέτρηση με γιορτινό χαρακτήρα για το ποδόσφαιρο της Ροδόπης.

Και η αλήθεια είναι πως χρειάζεται λίγο ώθηση από όλες τις πλευρές ώστε να επανέλθει η χαμένη αίγλη για το ποδόσφαιρο της περιοχής μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.