Κυπελλο ΕΠΣ Θρακης: 3η Αγωνιστικη Β΄ φασης

Σήμερα, Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί η αναβληθείσα (λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στον νομό Ροδόπης στις 9 Νοεμβρίου) τρίτη και τελευταία αγωνιστική της Β΄ φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης.
 
Στον Α΄ όμιλο τα πράγματα έχουν τυπικά ξεκαθαρίσει καθώς Ένωση Ασωμάτων και Δόξα Σώστη έχουν από 4 βαθμούς και στο μεταξύ τους παιχνίδι τους αρκεί μια ισοπαλία να περάσουν στην επόμενη φάση. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου Ορφέας Στρύμης και Αγιοχώρι, που έχουν από 1 βαθμό, θέλουν αρχικά η κάθε μία τη νίκη και στο πρώτο παιχνίδι να μην έρθει ισοπαλία για να διεκδικήσει κάποια από αυτές τις ομάδες την πρόκριση.
 
Στον Β΄ όμιλο ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου με 6 βαθμούς είναι στην επόμενη φάση και θα αγωνιστεί στην έδρα του με την Ελπίδα Σαπών. Η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου είναι 2η με 4 βαθμούς και θα επιδιώξει να μην ηττηθεί για να περάσει αυτή στην επόμενη φάση. Στο άλλο παιχνίδι ο Ορφέας Ξυλαγανής θα υποδεχθεί τον αδιάφορο Δοκό με στόχο τη νίκη και την ελπίδα ο Μέγας Αλέξανδρος να κερδίσει την Ελπίδα Σαπών για να προκριθούν στα νοκ άουτ παιχνίδια.
 
Στον Γ΄ όμιλο ο ΠΑΟΚ Κοσμίου έχει προκριθεί ήδη στην επόμενη φάση καθώς έχει 6 βαθμούς και αγωνίζεται με τον αδιάφορο Αετό Μίσχου. Το μεγάλο ενδιαφέρον εστιάζεται στο παιχνίδι Αστέρας Αιγείρου – Βιστωνίδας Κοπτερού που είναι ισόβαθμοί με 3 βαθμούς και όποια ομάδα νικήσει θα είναι αυτή που θα περάσει στην επόμενη φάση.
 
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο Δ΄ όμιλος με τον πρωτοπόρο Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων που έχει 6 βαθμούς να αγωνίζεται απέναντι στον Κομψάτο Πολυάνθου, που δεν έχει κανέναν βαθμό στον όμιλο. Στο άλλο παιχνίδι στο γήπεδο του Κάλχα Δόξα Γρατινής και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου θα τα δώσουν όλα για τη νίκη που θα τους δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου έχει 4 βαθμούς και με ισοπαλία περνάει ενώ η Δόξα Γρατινής θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής 

Α΄όμιλος
 
Ένωση Ασωμάτων – Δόξα Σώστη
Ορφέας Στρύμης – Αγιοχώρι
 
Βαθμολογία Α΄ ομίλου
 

1 Ένωση Ασωμάτων 4
2 Δόξα Σώστη 4
3 Ορφέας Στρύμης 1
4 ΑΣ Αγιοχωρίου 1

 
 
Β΄ όμιλος
 
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Ελπίδα Σαπών
Ορφέας Ξυλαγανής – ΑΠΣ Δοκός
 
Βαθμολογία Β΄ομίλου
 

1 Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 6
2 Ελπίδα Σαπών 4
3 Ορφέας Ξυλαγανής 1
4 ΑΠΣ Δοκός 0

 
 
Γ΄όμιλος
 
Αετός Μίσχου – ΠΑΟΚ Κοσμίου
Αστέρας Αιγείρου – Βιστωνίδα Κοπτερού
 
Βαθμολογία Γ΄ ομίλου
 

1 ΠΑΟΚ Κοσμίου 6
2 Αστέρας Αιγείρου 3
3 Bιστωνίδα Κοπτερού 3
4 Aετός Μίσχου 0

 
 
Δ΄ όμιλος
 
Δόξα Γρατινής – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου
Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – Κομψάτος Πολυάνθου
 
Βαθμολογία Δ΄ ομίλου
 

1 Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 6
2 Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 4
3 Δόξα Γρατινής 3
4 Κομψάτος Πολύανθου 0

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.