Κυπελλο ΕΠΣ Θρακης: 3η Αγωνιστικη Β΄ φασης

Την Τετάρτη 23/11 διεξήχθη η τελευταία αγωνιστική της δεύτερης φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης όπου προέκυψε ισοβαθμία σε όλα στον πρώτο όμιλο μεταξύ Ορφέας Στρύμης και Ένωση Ασωμάτων αλλά δεν έλειψε και η έκπληξη που ακούει στο όνομα Ελπίδα Σαπών, που έμεινε εκτός θεσμού.
 
Στον πρώτο όμιλο η Δόξα Σώστη επικράτησε 1-3 της Ένωσης Ασωμάτων και πέρασε στην επόμενη φάση ως πρώτη με 7 βαθμούς. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ο Ορφέας Στρύμης επικράτησε του Αγιοχωρίου με 7-0 και ισοβάθμησε στη δεύτερη θέση με την ομάδα των Ασωμάτων, έχοντας όμως και τα ίδια τέρματα 8-4. Έτσι λοιπόν, η ΕΠΣ Θράκης αποφάσισε πως η δεύτερη ομάδα του πρώτου ομίλου που θα περάσει στη νοκ άουτ φάση θα προκύψει μετά από αγώνα που θα δώσουν ο Ορφέας Στρύμης με την Ένωση Ασωμάτων σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.
 
Στον Β΄όμιλο ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου έκανε το απόλυτο και κέρδισε την Ελπίδα Σαπών με 1-0 και την άφησε εκτός θεσμού καθώς ο Ορφέας Ξυλαγανής στο άλλο παιχνίδι του ομίλου επικράτησε του Δοκού με 4-1. Ορφέας και Ελπίδα Σαπών ισοβάθμησαν στη δεύτερη θέση με 4 βαθμούς αλλά η ομάδα της Ξυλαγανής πέρασε στην επόμενη φάση μαζί με τον Ίασμο λόγω καλύτερου συντελεστή τερμάτων.
 
Στον τρίτο όμιλο ο ΠΑΟΚ Κοσμίου πέρασε πανηγυρικά πρώτος στη νοκ άουτ με τρείς νίκες και 9 βαθμούς επικρατώντας στον Μίσχο του Αετού με 1-9. Στο άλλο παιχνίδι φωτιά που διεξήχθη στην Αίγειρο ο Αστέρας πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση καθώς ήρθε ισόπαλος με την Βιστωνίδα Κοπτερού 2-2.
Οι δύο ομάδες ισοβάθμησαν στη δεύτερη θέση με 4 βαθμούς αλλά ο Αστέρας πέρασε λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων.
Αγωνιστικά οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 χάρη σε τέρματα των Στεφανόπουλου και Κεχαγιά. Ωστόσο το Κοπτερό βγήκε στην αντεπίθεση και ισοφάρισε με 2 τέρματα του Γιαλλουρίδη αλλά μέχρι εκεί.
 
Στον τέταρτο όμιλο Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων πέρασαν στην επόμενη φάση.
Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου επικράτησε εκτός έδρας της Δόξα Γρατινής με 0-3 χάρη σε τέρματα που πέτυχαν οι Τζαμπάζης και Κόσιης (2 γκολ). Στο άλλο παιχνίδι Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων και Κομψάτος Πολυάνθου ήρθαν ισόπαλοι 2-2. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής 

Α΄ όμιλος
 

Ένωση Ασωμάτων – Δόξα Σώστη 1-3
Ορφέας Στρύμης – Αγιοχώρι 7-0

 
 
Βαθμολογία Α΄ ομίλου
 

1 Δόξα Σώστη 7
2 Ένωση Ασωμάτων 4
3 Ορφέας Στρύμης 4
4 ΑΣ Αγιοχωρίου 1
 

 
Β΄ όμιλος
 

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Ελπίδα Σαπών 1-0
Ορφέας Ξυλαγανής – ΑΠΣ Δοκός 4-1

 
 
Βαθμολογία Β΄ ομίλου
 

1 Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 9
2 Ορφέας Ξυλαγανής 4
3 Ελπίδα Σαπών 4
4 ΑΠΣ Δοκός 0

 
 
Γ΄όμιλος
 

Αετός Μίσχου – ΠΑΟΚ Κοσμίου 1-9
Αστέρας Αιγείρου – Βιστωνίδα Κοπτερού 2-2

 
 
Βαθμολογία Γ΄ ομίλου
 

1 ΠΑΟΚ Κοσμίου 9
2 Αστέρας Αιγείρου 4
3 Bιστωνίδα Κοπτερού 4
4 Aετός Μίσχου 0

 
 
Δ΄ όμιλος
 

Δόξα Γρατινής – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 0-3
Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – Κομψάτος Πολυάνθου 2-2

 
 
Βαθμολογία Δ΄ομίλου
 

1 Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 7
2 Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 7
3 Δόξα Γρατινής 3
4 Κομψάτος Πολύανθου 1

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.