Κυπελλο ΕΠΣ Θρακης: 1η αγωνιστικη προημιτελικης φασης

Την Τετάρτη διεξήχθησαν οι πρώτοι αγώνες της προημιτελικής φάσεις του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης.
 
Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση καθώς στο γήπεδο του επικράτησε του Αστέρα Αιγείρου με 3-1. Στο 13΄ο Ζουμπιάδης με κεφαλιά έκανε το 1-0, και ο Ερκάν στο 50΄το 2-0. Ο Αστέρας μείωσε στο 65΄με τον Ραμαντάνη ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Αραμπάς στο 76΄.
 
Με το ένα πόδι στην επόμενη φάση βρίσκεται η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου η οποία κέρδισε εντός έδρας την Ένωση Ασωμάτων με 7-1.
 
Στον Ίασμο ο Μέγας Αλέξανδρος κέρδισε δύσκολα τον Ορφέα Ξυλαγανής με 5-3 και ο επαναληπτικός αυτού του ζευγαριού έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αν και τον πρώτο λόγο έχει η ομάδα του Ιάσμου.
 
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10΄με τον Μπόζη για να έρθει οι ισοφάριση για τον Μέγα στο 14΄με κεφαλιά του Πενόπουλου.
 
Στο 22΄ για τον Ορφέα ο Οσμάν Χασάν θα κάνει το 1-2 για να ισοφαρίσει εκ νέου η ομάδα του Ιάσμου σε 2-2 με τον Μπίμπαση Αλή στο 28΄.
 
Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 55΄ο Πανόπουλος θα δώσει προβάδισμα 3-2 στον Μέγα Αλέξανδρο ενώ στο 68΄ο Μπίμπαση Αλή θα κάνει το 4-2.
Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 4-3 με κεφαλιά του Μπόζη στο 73΄.
 
Το τελικό 5-3 διαμόρφωσε ο Γκιρετλή Ναζήμ στο 89΄.
 
Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν στον Σώστη η Δόξα και ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων καθώς το 2-1 υπέρ των γηπεδούχων είναι αρκετά ρευστό αποτέλεσμα και έτσι ο επαναληπτικός αγώνας σε αυτό το ζευγάρι θα είναι ιδιαίτερα σημαντικός. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πρώτων προημιτελικών 

ΠΑΟΚ Κοσμίου – Αστέρας Αιγείρου 3-1
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Ορφέας Ξυλαγανής 5-3
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Ένωση Ασωμάτων 7-1
Δόξα Σώστη – Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 2-1

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.