Κυπελλο Ελλαδος: Σιφουνας ο Πανθρακικος πηρε το εισιτηριο για την επομενη φαση

Επικράτησε άνετα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, ο Πανθρακικός επικράτησε με 5-0 του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας στο ΔΑΚ Κομοτηνής και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Σκόρερ για τους «Πράσινους» του Γιάννη Αποστολίδη χρίστηκαν οι Στοϊνοβιτς (2), Καλογρανάς (2) και βάσκος.

Η ομάδα του Γιάννη Αποστολίδη δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο, παίρνοντας το εισιτήριο για την Β’ φάση της διοργάνωσης, με σχετική άνεση. Ο Πανθρακικός είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, δείχνοντας έτοιμος για την έναρξη του Πρωταθλήματος, σε αντίθεση με την ομάδα της Αγίας Μαρίνας, που θα πρέπει να τρέξει τον σχεδιασμό της και να καλύψει τα αρκετά κενά που υπάρχουν στο ρόστερ της.

Οι «Πράσινοι» ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι, παίρνοντας το προβάδισμα μόλις στο 4ο λεπτό με τον Νάση Στοΐνοβιτς. Στο 28′ στην μεγαλύτερη ευκαιρία τους στο ματς, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση, αλλά ο Αργυρόπουλος είδε την προσπάθειά του να σταματά στο δοκάρι.

Δοκάρι είχε και ο Πανθρακικός στο 29′ με τον Παυλίδη, ενώ στο 36′ ο ίδιος έχασε καλή ευκαιρία, πριν ο Καλογρανάς στο 37′ κάνει το 2-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο 54′ ο αμυντικός του Πανθρακικού, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 3-0, με τον Στοΐνοβιτς να σκοράρει επίσης για δεύτερη φορά στο 61′ για το 4-0 και τον αρχισκόρερ του Πανθρακικού, Χρήστο Βάσκο, να διαμορφώνει στο 78′ το τελικό σκορ.

Στην επόμενη φάση, ο Πανθρακικός θα υποδεχτεί εκ νέου στο ΔΑΚ Κομοτηνής τον νικητή της αναμέτρησης Θησέας Αγριάς-ΠΟ Φήκης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χορόζογλου, με βοηθούς τους Χατζηνάκο και Παστιάδη από την ΕΠΣ Δράμας.

Πανθρακικός (Γιάννης Αποστολίδης): Κασκαντάμης, Καλογρανάς, Πεχλιβανόπουλος, Σαπνάρας, Σμάλης, Κωσταρέλης, Γκουτσίδης, Βελή Μεμέτ Χακάν, Βάσκος, Παυλίδης, Στοΐνοβιτς. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Ρουμπιές, Γκαγκάνης, Παχούμης, Βαφειάδης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.