Κυπελλο Ελλαδος: Εξασφαιρος Πανθρακικος διελυσε τον Θησεα Αγριας

Εμφατική πρόκριση στη Γ' φάση του κυπέλλου Ελλάδας

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, ο Πανθρακικός επικράτησε με 6-0 του Θησέα Αγριάς και πήρε το εισιτήριο για την τρίτη φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα της Κομοτηνής έδειξε πολύ καλά στοιχεία ομαδικότητας, πλουραλισμό στο παιχνίδι της και άφησε ικανοποιημένους όσους παραβρέθηκαν στη συνάντηση. Στο συγκεκριμένο αγώνα έκανα και την πρώτη τους εμφάνιση με τους  «Πράσινους» οι δύο Αργεντίνοι, Λαρέα και Σίλβα και άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις .

Όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι κυπέλλου με την Αγία Μαρίνα Ημαθίας οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν – και πάλι – στο 5ο λεπτό με μονοκόματο σουτ του Σίλβα Στο 31΄ ο Βάσκος πέτυχε το 2-0 και έτσι τελείωσε και το πρώτο 45λεπτο.

Στην επανάληψη η ομάδα του  Πανθρακικού ανέβασε την πίεση της και έφτασε στο 3-0 στο 63΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ του Παυλίδη (ανατροπή Καλογρανά), για να κάνει το 4-0 στο 70΄ ο  Βάσκος με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και ασύλληπτο «κεραυνό».

Ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 5-0 στο 78΄ με πλασέ του Ρουμπιέ, από μεταβίβαση του Παχούμη και το σκορ έκλεισε ο Γκουτσίδης με πέναλτυ στο 90΄ (ανατροπή Καλογρανά). Στο 17΄ ο Οικονόμου της φιλοξενούμενης είχε απευθείας εκτέλεση φάουλ – από μακριά – στο δοκάρι και στο 59΄δοκάρι για τον Πανθρακικό είχε ο Γιαννακιτσίδης ενώ στο 64΄ μεγάλη ευκαιρία για διεύρυνση του σκορ είχε ο Καλογρανάς, ο οποίος με τον Βάσκο – χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι- μπορούν να πάρουν από κοινού τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της αναμέτρησης.

Διαιτητής ο Δραμινός Κεφάλας με συνεργάτες του τους Βακουφτσή και Αναστασίου, του ιδίου Συνδέσμου.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Αποστολίδης): Κασκαντάμης, Καλογρανάς, Λαρέα, Σμάλης, Σαπναράς, Σίλβα (64΄Βελή Μεμέτ Χακάν), Γιαννακιτσίδης (75΄Ρουμπιές), Παυλίδης (75΄Παχούμης), Πεχλιβανόπουλος (79΄κωσταρέλης), Γκουτσίδης, Βάσκος (75΄Αμέτ Ερκάν).

ΘΗΣΕΑΣ (Ανδρουτσόπουλος): Κουτσιρίμπας, Λιτσος, Κουκούτης, Ιακωβίδης, Γούτσιος, Νιαώτης, Λαζεκίδης, Σιώμος, Σιμιτσής, Οικονόμου, Πριφτης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.