Κυπελλο Ελλαδος: Aποκλεισμος απο τον Αλμυρο για τον Πανθρακικο

Πλήρωσε το νωθρό ξεκίνημα η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη

Την ήττα με 3-1 γνώρισε ο Πανθρακικός στο γήπεδο Γαζίου από τον Αλμυρό και έμεινε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Ελλάδος, πληρώνοντας την κακή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου.

Η γκολάρα του Γιαννακιτσίδη στο β’ μέρος λίγο πιο μπροστά από τη γραμμή του κέντρου τον ξαναέβαλε στην διεκδίκηση του ματς μειώνοντας σε 2-1, ωστόσο οι γηπεδούχοι με την εμπειρίας τους υπερασπίστηκαν το υπέρ τους σκορ και με το τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις πήραν το εισιτήριο για την 5η φάση, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Αγίου Νικολάου.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο αντιπρόεδρος του Πανθρακικού Γιώτης Ξενοδοχίδης βράβευσε τον προπονητή του Αλμυρού Μανώλη Παπαματθαιάκη για την προσφορά του στην ομάδα της Κομοτηνής ως ποδοσφαιριστής.

Ως αναφορά τα αγωνιστικά, ο Πανθρακικός έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 8ο λεπτό, αλλά ο Χανιωτάκης απομάκρυνε με υπερένταση το σουτ του Βάσκου από πολύ πλεονεκτική θέση. Νωρίτερα οι γηπεδούχοι είχαν σπαταλήσει δύο ευκαιρίες με το απευθείας χτύπημα φάουλ του Φραγκουλάκη που απομάκρυνε ο Κοτσάκης και το σουτ του Μπουρσέλη που επίσης μπλόκαρε ο γκολκίπερ του Πανθρακικού.

Στο 10ο λεπτό η επιθετικότητα των Κρητικών μετουσιώθηκε σε γκολ, αφού ο Λεόν από αριστερά με άψογο πλασέ νίκησε τον Κοτσάκη ανοίγοντας το σκορ. Από το γκολ και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Αλμυρό να ελέγχει την κατοχή και την ομάδα της Κομοτηνής να προσπαθεί να απειλήσει κυρίως από στημένες φάσεις όταν δινόταν η ευκαιρία.

Φωτογραφία: grandsport.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.