Κυπελλο Ελλαδος: «Αλωσε» την Κρηστωνη ο Πανθρακικος

Με ανατροπή στην ανατροπή πήρε το «εισιτήριο» για την τέταρτη φάση

Τη νίκη-πρόκριση με 2-3 μέσα στο γήπεδο Κρηστώνης επί του τοπικού ΠΑΟΚ σε μια αναμέτρηση ακατάλληλη για καρδιακούς, πανηγύρισε ο Πανθρακικός, στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα της Κομοτηνής μπήκε μπροστά στο σκορ στο 20΄, όταν ο Γιαννακιτσίδης πέρασε την κάθετη για τον Βάσκο και αυτός εκμεταλλεύτηκε την λανθασμένη έξοδο του γκολκίπερ Σακαλίδη για το 0-1.

Ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης σόκαρε τον Πανθρακικό και πέτυχε την ολική ανατροπή σε διάστημα τριών λεπτών. Αρχικά ο Ιωαννίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκη τον Κοτσάκη για το 1-1, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ρωμανίδης με κοντινή προβολή σημείωσε το 2-1 μέσα σε έξαλα πανηγύρια.

Ο Πανθρακικός ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Κατάφερε να ισοφαρίσει σχεδόν άμεσα, όταν στο 69΄ ο Γκουτσίδης που ήρθε από τον πάγκο με άψογο πλασέ πέτυχε το 2-2. Το τελικό 2-3 σημείωσε ο Χρήστος Βάσκος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ύστερα από χέρι των γηπεδούχων εντός περιοχής.

Πλέον ο Πανθρακικός καλείται μετά από έξι σχεδόν χρόνια να ταξιδέψει αεροπορικώς για επαγγελματικό αγώνα στην Κρήτη καθώς θα αντιμετωπίσει τον Αλμυρό Γαζίου Ηρακλειου που με προπονητή τον πρώην παίκτη του Πανθρακικου με ανατροπή στο β’ μερος επικράτησε με 3-1 της Ελασσόνας έχοντας στην βασική ενδεκάδα ένα ακόμα πρώην Πάνθρακα τον σέντερ φορ Νίκο Κατσικοκέρη να χάνει πολλές ευκαιρίες, που δεν στοίχησαν στην ομάδα του.

ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ (Τόνι Γκονσαλεθ): Σακαλίδης, Ρουστέμ, Ιωαννίδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματετζίδης, Ευθυμιάδης, Μπελίτσας, Παυλίδης, Χατζηασλανίδης, Αγαθαγγελίδης, Ρωμανίδης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μπαχαρίδης): Κοτσάκης, Αρετάς, Καλογρανάς, Σιδηρόπουλος, Κωσταρέλης, Χακάν, Λειβαδιώτης, Γιαννακιτσίδης, Μπαϊκαρά, Ερκάν, Βάσκος. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Γκουτσιδης, Σαπνάρας, Νικολαϊδης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.