«Κρεμασε» τα παπουτσια του ο Αμετ Ερκαν

Μετά από μία σημαντική καριέρα με πολλά γκολ

Την απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να γράψει τον επίλογο μια καριέρας με πολλούς τίτλους και σημαντικές στιγμές πήρε ο Αμέτ Ερκάν.

Ο μέχρι πρότινος φορ του Πανθρακικού, όπως ανακοινώθηκε τόσο από τον ίδιο, όσο και από τον σύλλογο, θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πλευρό της ομάδας είτε ως φίλαθλος είτε από οποιοδήποτε πόστο του ζητηθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανθρακικού:

Ο Αμέτ Ερκάν μετά από μια καριέρα με σημαντικές στιγμές και επιτυχίες και πολλά γκολ στο ενεργητικό του, πήρε την απόφαση να «κρεμάσει» τα παπούτσια του.

Παρόλα αυτά, έχοντας ζήσει όμορφες στιγμές με τη φανέλα του Πανθρακικού και συμβάλλοντας σε μεγάλο βαθμό στην άνοδο από την Α’ ΕΠΣ Θράκης στην Γ’ Εθνική δεν έκρυψε την επιθυμία του να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας μας και τα επόμενα χρόνια – είτε σαν φίλαθλος είτε από οποιοδήποτε πόστο του ζητηθεί – θέλοντας να ζήσει ακόμα μεγαλύτερες στιγμές στο μέλλον στην Πανθρακική Οικογένεια!!!

Ευχαριστούμε Ερκάν για όλα και σου ευχόμαστε από εδώ και στο εξής τα καλύτερα!”

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Αμέτ Ερκάν στο ποδόσφαιρο:

«Όλα τ ωραία κάποτε τελειώνουν …έτσι και εγώ αποφάσισα με την σειρά μου κατόπιν ώριμης σκέψης να σταματήσω την ενεργώ δράση μου ως ποδοσφαιριστής ! Ένας απο τους ομορφότερους κύκλους της ζωής μου ήρθε η ώρα να κλείσει και νιώθω βαθιά συγκινημένος γι αυτό! Σε όλα αυτά τα χρόνια της ενεργώ δράσης μου συνεργάστηκα με αξιόλογους ανθρώπους και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου προπονητές διοικήσεις συμπαίχτες με τον καθένα ξεχωριστά μοιραστήκαμε συναισθήματα χαράς λύπης αγωνίας ώρες δουλειάς τίτλους πρωταθλημάτων κατάκτηση κυπέλλων και βραβείων ήττες όλα αυτά έχουν αξία και νόημα μόνο όταν τα μοιράζεσαι και χαίρομαι που τα μοιράστηκα μαζί σας! Θα ήθελα να αναφερθώ ξεχωριστά στον σύλλογο στον οποίο βρίσκομαι τώρα τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ τον Ευχαριστώ θερμά για την συνεργασία που είχαμε και δεσμεύομαι πως θα είμαι δίπλα του συνοδοιπόρος σ αυτό τ όμορφο ταξίδι που έχει ξεκινήσει για να βρεθεί πάλι εκεί που πραγματικά του αξίζει σε μεγαλύτερη κατηγορία !! Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας και την στήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια να στε πάντα καλά».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.