Κωστας Δεληγιαννιδης: «Χαραζει» τη δικη του βολεικη πορεια στην Κυπρο

Η ομάδα του προκρίθηκε στο Final-4 U16 της Κύπρου

Ο Κώστας Δεληγιαννίδης άφησε το στίγμα του στην Κομοτηνή, τόσο ως αθλητής όσο και σαν προπονητής. Για επαγγελματικούς λόγους βρίσκεται στην Κύπρο και δεν θα μπορούσε και εκεί να μείνει μακριά από το αγαπημένο του άθλημα, το βόλεϊ.

Έτσι λοιπόν ανέλαβε τις ακαδημίες του Λέοντα Λιβαδίων Λάρνακας. Αμέσως κατάφερε να αφήσει το στίγμα του με την δουλειά, το μεράκι, το πάθος του και όλα αυτά τα συστατικά που ώθησε τα παιδιά της περιοχής να ασχοληθούν με το βόλεϊ.

Έτσι λοιπόν οι ώρες προπονήσεων καθημερινά επέφεραν καρπούς, καθώς η Κ16 του Λέοντα κατάφερε να προκριθεί στις 4 καλύτερες ομάδες της Κύπρου!

Το βόλεϊ δεν είναι τόσο ανεπτυγμένο στην Κύπρο, ωστόσο υπάρχει μεγάλο μεράκι από πλευράς των ανθρώπων και παράλληλα υπάρχουν οι εγκαταστάσεις και οι υποδομές για να φτάσει το άθλημα πιο ψηλά. Το βόλεϊ δεν είναι τόσο ανεπτυγμένο… Καθώς το ποδόσφαιρο αποτελεί διαχρονικά το πιο δημοφιλές άθλημα στην Κύπρο

Οι άνθρωποι του Λέοντα είναι πολύ τυχεροί που έχουν στη διάθεση τους τις γνώσεις και την όρεξη του Κώστα Δεληγιαννίδη και τα αποτελέσματα ήδη είναι εμφανή στις μικρές ηλικίες.

Μάλιστα πριν λίγο καιρό συναντήθηκε και με τον μέντορα του, τον μεγάλο δάσκαλο του βόλεϊ Ανδρέα Μασιά, ο οποίος έδειξε ενδιαφέρον για την εξέλιξη του Κώστα ενώ παρακολουθεί αδιαλείπτως τα βολεϊκά τεκταινόμενα της περιοχής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.