Κοντα στο βαθρο των νικητων εφτασαν οι αθλητες αναρριχησης του ΕΟΣ Κομοτηνης

Με 3 αθλητές και 5 αθλήτριες συμμετείχε ο Σύλλογος σε αγώνες στον Βόλο

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή το απόγευμα οι Πανελλήνιοι Αγώνες Αγωνιστικής Αναρρίχησης στον Βόλο. Πραγματοποιήθηκαν και τα τρία αγωνίσματα που συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά στους τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι αγώνες Δυσκολίας, Boulder και Ταχύτητας.

Ο Ε.Ο.Σ Κομοτηνής συμμετείχε με 3 αθλητές και 5 αθλήτριες. Στον αγώνα Δυσκολίας 4 αθλητές αγωνίστηκαν στους τελικούς καταλαμβάνοντας δύο την 5η θέση, μία την 6η θέση και τρεις τις 7ες θέσεις. Στον αγώνα Boulder δύο αθλητές του συλλόγου κατέλαβαν την 4η θέση και μία την 6η θέση. Στον αγώνα Ταχύτητας, που αφορούσε μόνο τις κατηγορίες εφήβων και νεανίδων, αθλήτρια του συλλόγου κατάλαβε την 6η θέση.

«Για άλλη μια φορά οι προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών μας άγγιξαν τα μετάλλια, χωρίς στο τέλος να καταφέρουν να τα κρεμάσουν στο στήθος τους!! Υπήρξε όμως η ικανοποίηση από την προσπάθεια και τη συμμετοχή τους» επισημαίνει ο ΕΟΣ Κομοτηνής σε ανακοίνωσή του. 

Επόμενος αγωνιστικός σταθμός των αθλητών και αθλητριών του Συλλόγου το 30ο Κύπελλο Αθ. Λευκαδίτη, το οποίο θα γίνει στις 25 και 26 Ιουνίου 2022 στην πόλη μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.